Timișoreanul Dorin Rotariu și-a schimbat echipa în Belgia. Sub comanda cărui antrenor...

Timișoreanul Dorin Rotariu și-a schimbat echipa în Belgia. Sub comanda cărui antrenor român va juca în noul sezon

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Royal Excel Mouscron / Facebook

În această dimineață s-a oficializat împrumutul lui Dorin Rotariu de la FC Bruges la o altă formație din prima ligă belgiană.


Talentatul mijlocaș timișorean va evolua în noul sezon pentru Royal Excel Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic.

Rotariu (22 de ani) a dispărut din garnitura lui Bruges după plecarea antrenorului Michel Preud’homme. Fostul mijlocaș al naționalei Croației, Ivan Leko, instalat pe bancă în locul acestuia, nu l-a folosit nici în amicale pe jucătorul crescut de Politehnica Timișoara.

Cumpărat de la Dinamo în schimbul sumei de 2,2 milioane de euro în urmă cu un an de zile, Dorin Rotariu a avut 12 apariții, a marcat un gol și a oferit trei assist-uri colegilor de la FC Bruges în sezonul trecut. De tânărul mijlocaș polivalent s-au arătat interesate mai multe grupări în această vară, printre care și cele antrenate de Mircea Rednic, Mouscron, și Laszlo Boloni, Anvers. Timișoreanul a ales în cele din urmă prima variantă, deoarece îl cunoaștea pe fostul tehnician al ”câinilor”.

Mouscron a avut un start bun de sezon, fiind pe locul 5 în Belgia, iar Roti jr. ar putea debuta pentru noua echipă peste zece zile chiar împotriva celor de la Bruges, grupare de care aparține până în anul 2020.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.