Ionuț Popa regretă punctele pierdute, dar ar accepta o remiză cu Craiova....

Ionuț Popa regretă punctele pierdute, dar ar accepta o remiză cu Craiova. Probleme rezolvate pe jumătate la Stadionul ”Dan Păltinișanu” FOTO

2
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a revenit cu un rezultat de egalitate plătit scump la Iași. Gabriel Cânu va fi cea mai importantă absență a bănățenilor în jocul de vineri cu CSU Craiova. Tehnicianul Ionuț Popa spune că are cel mai restrâns lot din prima ligă și ar putea debuta un nou junior dacă situația nu se ameliorează.

”Avem atâtea probleme, nu știu cum să le enumăr. Îmi propusesem să scot un număr mai mare de puncte în ultimele trei jocuri… Se vede că lipsa atacantului e principala problemă. Cânu va lipsi mult din jocul nostru. De abia mâine face RMN-ul. În acest context lotul fiind foarte subțire și urmând jocuri importante spunem că vor fi probleme. Oprea are viroză pulmonară. Haruț e și el accidentat. Așteptăm verdictul de la comisii cu Mailat”, a declarat Ionuț Popa.

La Iași au ieșit accidentați de pe teren Bîrnoi și Șeroni, dar loviturile primite de cei doi s-au dovedit a nu fi așa de grave cum păreau inițial. ”E posibil să mai lipsească vreo doi jucători care astăzi nu s-au antrenat la turație maximă: Țigănașu, Bocșan, Doman. Nu e refăcut încă Crețu. Lotul e cel mai redus numeric din Liga I și trebuie să ne descurcăm cum putem în continuare. Când lipsește la noi un jucător-doi se dă totul peste cap”, a mai spus Popa.

Antrenorul lui ACS Poli nu ar spune nu unui singur punct după jocul cu oltenii. ”Ca orice meci, Craiova e o echipă care joacă bine, cu jucători foarte buni, tehnici, rapizi (…) Trebuie abordat cu o tactică specială. M-ar mulțumi un rezultat de egalitate ar fi bun pentru noi (…) Toate sunt grele. Și cu Chiajna, care și-a adus pe bandă rulantă șase-șapte jucători”, a conchis ”principalul” timișorenilor. Acesta va miza probabil tot pe Alin Șeroni ca vârf, după modelul ex-dinamovistului Cosmin Bărcăuan, fundaș transformat la maturitate în atacant: ”E liber Benzema? Cu cine să joc? Nu am nicio soluție. E o improvizație, Șeroni s-a lipit acolo, a dat gol, dar nu e un atacant, ci un jucător pus în atac”.

Popa a precizat câteva date și despre ultimul jucător vizat pentru un transfer. ”Am discutat cu un atacant din naționala Nigeriei, are meci cu Ghana, l-aș urmări, dar e un jucător care cere mulți bani. Nu vin sub 7-8.000 euro”, a precizat Popa. Acesta a adăugat că în cazul în care Țigănașu nu va fi apt îl va debuta în prima echipă pe juniorul Cristian Podină.

 

 

Partida ACS Poli Timșoara – CS U Craiova se dispută vineri, de la ora 20.30, în etapa a 13-a a Ligii I.


Oltenii au 23 de puncte, cu cinci puncte mai multe decât bănățenii.

Bănci de rezervă reparate. Cabine mutate, nu

 

Dacă săptămâna trecută semnalam că la cinci zile distanță de la frutuna din 17 septembrie arena principală a Banatului a rămas cu stricăciunile provocate de vântul puternic, astăzi situația era schimbată radical. Băncile de rezervă afectate au fost reparate complet, inclusiv chioșcul și peretele căzut de la masa presei se aflau la locul lor. De asemenea mai multe persoane se ocupau de curățenie.

În schimb, Popa a vorbit azi de o altă problemă spinoasă de la arenă. Tehnicianul spune că producătorii TV i-au semnalat din nou că la arena bănățenilor nu s-au operat modificările cerute, în privința camerelor TV care trebuiau mutate la tribuna I pentru a nu fi contra soarelui. Conform tehnicianului meciul cu Chiajna nu se va mai puta disputa la Timișoara dacă problema nu se rezolvă în două zile. ”Ne așteaptă jocurile cu Craiova și Concordia. Am fost anunțați la Iași că nu s-a rezolvat problema cabinelor. Problema trebuia rezolvată până la meciul cu Craiova. Următorul acasă, cu Chiajna, îl vom juca la Cluj, încercăm să-l jucăm la Iași, că acolo avem mai multă susținere. Președintele CJT mi-a spus că clubul trebuie să rezolve această problemă… Clubul a trimis hârtie la CJT, ei dau vina pe club, clubul știe că nu e stadionul lui… Domnul Dobra mi-a spus că nu e doar contribuția CJT, că e și a Politehnicii la club”, a conchis tehnicianul lui ACS Poli. Conform unui oficial al clubului problema nu e legată doar de poziționarea camerelor, ci și de plângerile făcute de Digi. Sunt minusuri semnalate de-a lungul timpului și în media locală, precum internetul – mai degrabă absent, dar și cabinele în aer liber.

2 COMENTARII

  1. pentru comentatorii care ii are digi putin aer rece nu strica. sa nu adoarma si sa comenteze ca la Iasi cind nu stia scorul vreo 20 de min. expresiile de tip „a scos o lovitura libera” abundau. cred ca astia au cei mai slabi comentatori, mai nou inchid tonul ca sint insuportabili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.