ACS Poli a fost aproape de a semna cu un jucător care...

ACS Poli a fost aproape de a semna cu un jucător care a fost campion cu Astra. De ce a picat mutarea

0
DISTRIBUIȚI
Daniel Florea, în tricoul Astrei. sursa foto: fotbaljudetean.info

Aflată la Ploiești pentru pregătirea jocului cu Voluntari de mâine, ACS Poli a fost aproape de o întărire de ultim moment. Ionuț Popa a dezvăluit că l-a avut timp de un antrenament sub comandă pe Daniel Florea, jucător care s-a despărțit de Astra Giurgiu, dar acesta a refuzat oferta clubului.

ACS Poli a și ratat mai multe transferuri în acest sezon. Ultimul vizat de timișoreni a fost Florea (29 de ani), fost campion al României cu Astra. Acesta era dorit de Ionuț Popa pentru a acoperi postul de atacant în condițiile în care Drăghici lipsește accidentat iar Miguel Bianconi l-a determinat pe tehnician să admită că brazilianul își cam ia banii degeaba la Timișoara.


Daniel Florea se pare că s-a pregătit la ședința de azi de la Ploiești cu bănățenii, dar nu a ajuns la o înțelegere cu clubul, semn că salariul oferit era prea mic.

”S-a antrenat cu noi. Dar la Ploiești ne-am strâns mâinile, nu s-a înțeles cu conducerea asupra contractului propus…”, a spus Ionuț Popa, în emisiunea ”Tribuna 0” de la Europa FM. Daniel Florea se despărțise de Astra Giurgiu în vară și are ca poziție principală în teren cea de extremă stânga, dar poate evolua și ca vârf de atac. El are peste 120 de jocuri în Liga I și are un gol marcat în Europa League.

Popa a vorbit pentru aceeași sursă și despre cum a fost afectat personal de furtuna devastatoare din vestul țării. O gospodărie a familiei sale de la țară a suferit multe pagube: ”Acoperiș căzut, terasă desființată, gard rupt, pomi scoși din rădăcină… Jucătorii erau cu telefonul la ureche pe parcursul drumului, erau îngrijorați”.

ACS Poli joacă mâine la Ploiești, cu FC Voluntari, de la ora 18.30, în runda a 11-a, intermediară a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.