Asaltul continuă: 23 de migranţi, prinşi de Poliţia Locală după ce s-au...

Asaltul continuă: 23 de migranţi, prinşi de Poliţia Locală după ce s-au „cazat” la fosta bază Solventul

0
DISTRIBUIȚI

Asaltul migranţilor continuă în capitala Banatului. Refugiaţii care îşi fac veacul prin parcurile din Timişoara sau chiar în plin centru al oraşului, cu toate că atunci când sunt prinşi de autorităţi admit că au intrat ilegal în România, au devenit parte din peisajul cotidian.

În cadrul unei acţiuni de ecologizare realizată pe malurile Begăi, agenţii de la Poliţia Locală din Timişoara au descoperit un nou lot de migranţi. „Acțiunea s-a desfășurat în zona Iosefin – Solventul, unde s-a constatat în timpul patrulărilor că există cantități semnificative de deșeuri, dar și alte nereguli.


Astfel, a fost adunată o cantitate considerabilă de gunoaie, fiind igienizate un număr de cinci rampe clandestine de deșeuri. Pe lângă aceasta, au fost verificate și patru societăți comerciale care își desfășoară activitatea pe malul Canalului Bega, una dintre ele fiind sancționată pentru lipsa contractului cu societatea de salubrizare a orașului. Tot în cadrul acțiunii, polițiștii locali au verificat inclusiv clădirile dezafectate de pe malurile Canalului Bega, constatând că în una din ele, amplasată vizavi de fosta bază sportivă Solventul, se afla un număr de 23 de persoane, inclusiv minori. Cei în cauză au fost verificați stabilindu-se că sunt cetățeni irakieni care se adăposteau în clădirea respectivă, nu dețineau documente legale de înregistrare în evidențele autorităților române, motiv pentru care au fost predați polițiștilor de la Secția 4 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei. Polițiștii locali vor mai organiza astfel de acțiuni de igienizare și în alte zone prin care există astfel de nereguli, ca urmare a constatărilor polițiștilor locali care patrulează cu șalupa”, a transmis Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.