Avocat prins în flagrant de DNA Timișoara în timp ce primea 2.000...

Avocat prins în flagrant de DNA Timișoara în timp ce primea 2.000 de euro. Vezi pentru ce erau banii VIDEO UPDATE 1 Decizia procurorului

0
DISTRIBUIȚI

Un avocat din Baroul Timiș a fost reținut în urmă cu puțin timp de procurorii DNA Timișoara în timp ce primea o importantă sumă de bani. Investigația a pornit de la un denunț al unui bărbat care a reclamat faptul că i s-au cerut bani de către avocatul Cosmin Panduru pentru a bloca o executare silită.


Acesta a susținut că are influență pentru a rezolva lucrurile în favoarea reclamantului.

În această dimineață, anchetatorii l-au prins în flagrant după ce a primit 2.000 de euro. Adus la sediul DNA Timișoara pentru audieri, avocatul a refuzat să facă orice fel de declarație. De-a lungul timpului, Cosmin Panduru a fost acuzat că a lovit mai multe persoane, printre care și primarul comunei cărășene Prigor Antonică Moț. De asemenea, avocatul este cercetat în alte două scandaluri după ce ar fi lovit un agent de circulație sosit la locul unui accident, iar în alt caz ar fi lovit un coleg din Baroul Timiș.

Avocatul Panduru urmează să fie anchetat pentru trafic de influență.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 După mai mult ore de audieri, procurorul de caz a decis reținerea pentru 24 de ore a avocatului Cosmin Panduru. Acesta a fost dus încătușat în arestul Poliției Timiș și a refuzat să răspundă întrebărilor presei când a fost scos din sediul DNA Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.