CFR Timișoara a câștigat derby-ul din elită cu Fortuna Becicherecu Mic la...

CFR Timișoara a câștigat derby-ul din elită cu Fortuna Becicherecu Mic la fotbal feminin. ”Leopardele” lui Florin Bugar primesc pauză pentru a reprezenta naționala

0
DISTRIBUIȚI
Start bun pentru CFR

Trupa de la Gara Mare a început noul sezon al primei ligi feminine cu un succes într-un duel cu orgolii locale. CFR Timișoara s-a impus pe terenul nou promovatei Fortuna Becicherecu Mic cu scorul de 2-0. Lidia Șuveț și Alice Cociuba, jucătoare transferată în această vară, au marcat golurile echipei pregătite de Florin Bugar.

Primul derby județean din elită la feminin s-a încheiat cu un succes scontat. CFR s-a impus și în precedentele jocuri cu Fortuna, grupare care a reușit să promoveze în vară în Superligă, eșalonul de elită feminin al cărui nume s-a schimbat în Liga I începând cu noua ediție.

În minutul 13 Larisa Sîrbovan a ratat un penalty pentru oaspetele echipate în alb și vișiniu dar în cele din urmă Lidia Șuveț, de la CFR, a deschis scorul în minutul 25. A fost 1-0 pentru vizitatoare la pauză. În ciuda altor șanse de a majora scorul ”leopardele” au mai punctat o singură dată în poarta Rominei Bărbosu. A făcut-o Alice Cociuba, jucătoare achiziționată recent de la Ineu, care a marcat golul desprinderii după mai bine de o oră de joc.

”Am avut mai multe ocazii, am și ratat un penalty.


Jocul a fost la discreția noastră, l-am dominat de la un capăt la altul iar echipa adversă nu a avut nicio ocazie. Cam asta a fost diferența pentru că ratăm foarte mult”, ne-a spus Florin Bugar, tehnicianul CFR-ului.

Următorul joc pentru CFR va fi abia peste trei săptămâni deoarece pe adresa ”leopardelor” sosesc o serie de convocări la loturile naționale. Florin Bugar, care e și selecționerul României U19 pleacă alături de elevele sale într-un turneu în cadrul căruia va întâlni reprezentativele similare ale Slovaciei, Lituaniei și Danemarcei. ”Și Heniu Prundul Bârgăului are jucătoare la națională. Ne așteptăm să fie selecționată Bistrian la lotul mare iar acum am eu o acțiune cu naționala U19 în Lituania, unde vor fi Cosciuba și Neacșu… Larisa Grigore și Bianca Ienovan vor merge și ele la U17”, a mai spus Bugar, care pregătește calificările pentru Euro. Meciul CFR Timișora – Heniu Prundu Bârgăului va avea loc probabil pe 24 septembrie. În schimb, Fortuna se deplasează peste două săptămâni la Odorheiu Secuiesc pentru duelul cu Vasas Femina. ”Leopardele” sunt primul lider al campionatului însă mâine mai e programat și jocul campioanei Olimpia Cluj, care primește vizita fetelor de la Fair-Play București.

Fortuna Becicherecu Mic: Bărbosu – Stoianov, Vuicin, C. Crișan, Codreanu, Mândruț, Fl. Abrudan, Cl. Puca, Tomesc, Voinea, Cr. Linul. Au mai intrat: Xristopoulou, Betea, Jurj. Antrenor: Cristian Pădurean.

CFR Timișoara: Durlă – Șuveț, Bistrian, M. Molnar, D. Heisu (85 Scurtu) – Cociuba (80 B. Ienovan), O. Ababei, M. Neacșu, M. Voica – Sîrbovan, Ad. Ion (46 Obrad). Antrenor: Florin Bugar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.