Cursuri suspendate în 13 unități de învățământ din Timiș și miercuri, în...

Cursuri suspendate în 13 unități de învățământ din Timiș și miercuri, în urma furtunii puternice. Un liceu își închide porțile o săptămână

0
DISTRIBUIȚI

Mii de elevi scapă de cursuri și miercuri, după ce furtuna puternică de duminică a afectat clădirile în care funcționează mai multe școli și grădinițe din județul Timiș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, cursurile vor fi suspendate miercuri în 13 unități de învățământ.


Este vorba despre șase școli din Timișoara – Liceul de Arte Plastice, Colegiul Economic, Liceul Coandă, Colegiul Tehnic de Vest, Liceul Obradovici și Liceul Vlad Țepeș, precum și de șapte școli și grădinițe din localitățile timișene Bethausen, Giera, Liebling, Iohanisfeld, Peciu Nou, Remetea Mare, Șag.

De asemenea, la Liceul de Arte Plastice din Timișoara, cursurile vor fi suspendate toată săptămâna. „Avem o estimare că pentru ziua de miercuri nu vom avea activități în 13 unități de învățământ. De joi, cursurile vor fi reluate. Rămâne o singură unitate de învățământ de pe Timișoara închisă toată săptămâna și este vorba despre Liceul de Arte Plastice”, a afirmat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, acoperișul Liceului de Arte Plastice a fost distrus complet.

Inspectoratul Școlar Timiș mai transmite că, marți, 21 de școli și grădinițe nu aveau apă potabilă, iar alte 15 nu au energie electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.