Dezastru la sesiunea de toamnă a Bac-ului: doar 28% dintre liceenii din...

Dezastru la sesiunea de toamnă a Bac-ului: doar 28% dintre liceenii din Timiș au promovat examenul. Aici poți vedea notele obținute

1
DISTRIBUIȚI

Dezastru la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat. Ministerul Educației a făcut publice, astăzi, în jurul orei 12.00, notele obținute de absolvenții de liceu la “examenul maturității”.

Astfel, aflăm că în județul Timiș promovabilitatea este de doar 28%.


În total, la sesiunea de toamnă a BAC-ului s-au înscris 1.203 candidați, dintre care 328 au absentat.

Din cei 875 de liceeni prezenți la examen, doar 243 au promovat BAC-ul, iar 632 au fost declarați respinși. Cea mai mare medie este 8,83, obținută de Bogdan Octavian Medelean, de la Liceul Teoretic “Traian Vuia” din Făget.

Elevii nemulțumiți pot depune contestaţii tot astăzi, între orele 16.00 – 20.00. Contestaţiile urmează a fi rezolvate între 2 şi 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 6 septembrie.

Vă reamintim că promovabilitatea la examenul de Bacalaureat din acest an, după prima sesiune, a fost de 72,94%, în județul Timiș.

Vezi AICI ce note au obținut candidații din județul Timiș!

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. o rusine. cea mai mare nota din judet ii apartine unuia crescut la coada vacii la faget. dar cu simplul fapt ca pana si presa timisoreana tine mortis sa numeasca bacul „examenul maturitarii” ca pe vremea lui ceausescu spune multe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.