EXCLUSIV Dosar penal pentru moartea șoferului strivit de poarta de intrare în...

EXCLUSIV Dosar penal pentru moartea șoferului strivit de poarta de intrare în Timișoara. Câți bani a dat administrația Robu pentru reabilitarea din 2015

12
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1653301386">

Poliția Timiș a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului de 24 de ani care, astăzi, a murit în mașina sa strivit de poarta de intrare în municipiul Timișoara de pe Calea Lugojului, au confirmat surse oficiale din cadrul IPJ Timiș. Furtuna violentă a făcut ca structura de rezistență a ”U” de deasupra șoselei să cedeze și să cadă peste mașină. După incident s-a putut observa că stâlpii de susținere au cedat, fierul beton rupându-se ca un pai.

Asta în condițiile în care poarta de intrare a fost reabilitată de Primăria Timișoara în 2015, lucrarea fiind dată prin încredințare directă firmei Stareto SRL. Muncitorii au demontat structura veche, au făcut intervenții pe consolele verticale, care astăzi au cedat, dar și pe grinda metalică orizontală. Administrația a plătit aproape 56.000 euro pentru lucrările de reabilitare.

12 COMENTARII

  1. facetii dosar penal lui D-zeu,IDIOTILOR,atunci in america dupa trecerea uraganului IRNA,cui ii trebuia facut dosar penal???Romania o tara de dobitocii

    • C@cat ambalat ,acest vânt puternic din Timisoara îl poți compara cu uraganul din SUA?Vedea-v-as pe toți la 2 metri unde a ajuns din cauza hoției și corupție băiatul acela

  2. 56.000 euro pentru reabilitarea unei porti de intrare in oras? Asta e caz de puscarie!!! Sa vina DNA-ul in control. Sa vedem daca are cineva curaj sa ancheteze „afacerea” asta .

  3. Incerc sa-ti explic, poate sunt sanse sa te trezesti la realitate. Daca de exemplu tu iti repari masina la un service si aia in loc sa-ti repare sistemul de franare mai rau il strica, apoi faci accident. Cine este de vina? Tot Dumnezeu?

  4. Cu ce il mai ajuta pe acel băiat care a murit nevinovat?Dacă se știa că se apropie de oras acest mezociclon de ce nu a fost avertizata populația?Americanii știau cu o luna inainte ce ii așteaptă,asa ca nu putem compara.Dumnezeu sa ii odihnească pe cei decedați!

  5. Nu îmi vine sa cred 56000 €????? Au greșit sau suntem fraieri noi???! Cine a luat acei bani sa plătească înzecit familia tânărului, măcar atât sa rămână în amintirea băiatului. ( eu personal, sigur, mai trimite-am vreo 2 politicieni după el)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.