Mesajul necruțător al președintelui Tribunalului Timiș: ”Vă este frică? Plecați. Aveți un...

Mesajul necruțător al președintelui Tribunalului Timiș: ”Vă este frică? Plecați. Aveți un trecut care vă urmărește? Plecați”

20
DISTRIBUIȚI

judecator stoicescu

Președintele Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu, a transmis, pe contul său de Facebook, un mesaj categoric, în care cere ca în sistem să rămână doar ”judecători drepți, care nu se tem”.

”Generațiile întregi, crescute la umbra Mioriței, au deja înscrise lașitatea și defetismul în codul genetic.


Lipsa de implicare, fuga de răspundere, veșnicul „nu se poate” sunt cartea lor de vizită. Comunismul i-a învățat pe cei mai mulți să tacă, cu capul plecat, sperând că, târându-se, nicio sabie nu îl va tăia. Pe cei puțini privilegiați i-a învățat să fie aroganți, obraznici și abuzivi, dar slugarnici cu puternicii zilei.

A venit momentul să arătăm tuturor că a fi judecător înseamnă a fi curajos și demn. A fi judecător înseamnă a face dreptate și a spune adevărul indiferent de riscuri. Vă este frică? Plecați. Aveți un trecut care vă urmărește? Plecați. Vreți să trăiți confortabil, în mediocritate și supuși? Plecați.

Lăsați judecătorii care cred în vocația lor să facă ceea ce trebuie să facă. Acum, mai mult decât oricând, România are nevoie de o justiție puternică și dreaptă. Iar o astfel de justiție înseamnă judecători drepți, care nu se tem”, a scris judecătoarea .

20 COMENTARII

 1. Aha, sa intelegem ca madam este poarta de biserica si nu a gresit niciodata intentionat sau neintentionat? Timpul o sa ne arate cine este cu adevarat aceasta dna judecator.

  • Chiar că nu ești Serios. Respect pentru această doambnă și pentru rectitudinea ei morală!

  • Bravo, domnule ! E prima oara cînd aud atît de categoric fraza asta extrem de concisă, la altcineva decît mine. Bravo, gînditorule. Vulgul plătește taxe și se și laudă. Ca găina cînd ouă.

 2. Mai adaug :
  – Dacă eşti JUDECATOR nu te amesteca cu scursurile;
  – Dacă eşti JUDECATOR nu aştepta să-ţi facă alţii curat, obligat trebuie să-ţi faci singur;
  – Dacă eşti JUDECATOR nu aştepta ordine din afara României, judecă pentru România.

 3. Mai mute voci ca a d-voastra ar face ordine in Romania. Unj udecator sa tina balanta dreapta, nu inclinata, indiferent despere cine este vorba. „Nimeni nu este mai presus de lege” Art. 16 din Constitutia Romaniei.

 4. Mesajului necrutator adresat unui raufacator i se raspunde .nu cu plecarea cu coada intre picioare ,ci cu un ranjet si o replica sarcastica. Din gura porcului greu poti smulge ce a apucat.De aici si necesitatea previziunii actelor antisociale cum ar fi educatia,sanatatea ocrotirea,ale caror institutii sa fie slujite cu dragoste de Dumnezeu.”Lasitatea si defetismul „nu caracterizeaza poporul nostru,dimpotriva ca locuitori ai tinutului numit si „Poarta a furtunilor”,romanii merita respectul Occidentului,ei pastreaza traditia stramoseasca ,credinta ortodoxa,iubesc demnitatea.Ciobanul mioritic prin sintagma”de-o fi sa mor”si testamentele lasate oilor si maicutei dovedeste ca la o varsta timpurie ajunsese o personalitate deci e bine sa intelegem ca e datoria justitiei sa actioneze cu mult discernamant ,tinand seama de faptul ca la judecata cea mare si slujitorii sai vor fi judecati.Pildele lui Solomon sunt in programa Facultatii de drept in special si in in general al invatamantului universitar?Trecutul poate fi corectat ,ascultati mesajul cantecului”Maretul Har m-a mantuit”.

 5. Nu doar de respect are nevoie un astfel de OM … ci de sprijin și să faceți ca ea ! Vă puteți uita în oglindă și să spuneți răspicat că ați făcut tot ce ați putut pentru statul de drept ? Pentru stârpirea corupției ? Pentru alungarea demagogilor politici ?
  Dacă da, aveți și voi respectul meu !
  Ea o are deja …

  • Președintele Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu se considera vataf pe mosia numita justitie ! De cate ori , cu documente pe masa a cerut tov.presedinta a Tribunalului Bihor eliberarea din functie a judecatoarelor care se tem pentru ca sunt santajabile , ori care nu indeplinesc condiția privind buna reputație ? Este plin Tribunalul Bihor de femei judecator care au o discutabila reputatie care nu-si indeplinesc obligatiile de mama si sotie, a caror copii nu stiu ce inseamna sa aiba mama, a caror copii nu stiu ce inseamna iubireamamei, a caror soti sunt doar paravan al neputintei femeiei judecator. O femeie judecator este in primul rand cetatean cu resp[onsabilitati fata de statul roman, fata de familie, de parinti. Stie presedinta Tribunalului Bihor ca femei judecator sunt practic „maritate” cu Tribunalul, ca stau si cate 16 ori in Tribunal pentru ca nu sunt competente sa -si achite obligatiile ca judecator in orele pentru cat sunt platite de contribuabilul roman ?

 6. Am luptat pentru Dreptate timp de 19 ani prin instanțele de judecată împotriva păcătoșilor și a necredincioșilor !

  Să legiferați dreptul la îndemnizație lunară pentru dreptate pentru noi care am demonstrat la CEDO abuzul și represiunea nedreaptă asupra celor nevinovați și prin Achitare în instanțele din România dreptatea noastră .

  Eu Sunt cel ce Sunt Regele Dreptății ,pe acest pământ putred de corupt de interlopi cu legitimație de la stat „”„ -Melchisedech-

 7. Imi place ce spune aceasta doamna, sper sa și facă. Nu-i înțeleg pe comentatorii care vad numai „sistemul”, „statul paralel” si alte gogorițe inventate de penali fara a defini vreodată ce înseamnă acestea.

 8. „Serios”,cred ca tu esti primul care ar trebui sa plece! Esti unul din mizerabilii acestei tari, care nu pot concepe ca exista oameni drepti, care n-au furat, n-au acoperit clanurile de banditi, nu le sint datori si nu le este frica!

 9. Președintele Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu se considera vataf pe mosia numita justitie ! De cate ori , cu documente pe masa a cerut tov.presedinta a Tribunalului Bihor eliberarea din functie a judecatoarelor care se tem pentru ca sunt santajabile , ori care nu indeplinesc condiția privind buna reputație ? Este plin Tribunalul Bihor de femei judecator care au o discutabila reputatie care nu-si indeplinesc obligatiile de mama si sotie, a caror copii nu stiu ce inseamna sa aiba mama, a caror copii nu stiu ce inseamna iubireamamei, a caror soti sunt doar paravan al neputintei femeiei judecator. O femeie judecator este in primul rand cetatean cu resp[onsabilitati fata de statul roman, fata de familie, de parinti. Stie presedinta Tribunalului Bihor ca femei judecator sunt practic „maritate” cu Tribunalul, ca stau si cate 16 ori in Tribunal pentru ca nu sunt competente sa -si achite obligatiile ca judecator in orele pentru cat sunt platite de contribuabilul roman ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.