Fostul lider Sorin Grindeanu, critici pentru PSD Timiș: „Domnul Idolu are o...

Fostul lider Sorin Grindeanu, critici pentru PSD Timiș: „Domnul Idolu are o problemă în a înțelege politica publică pe care trebuie să o facă pentru timișoreni” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al PSD Timiș, Sorin Grindeanu, care a părăsit această funcție în lunile trecute pentru a ocupa-o pe cea de premier, demis ulterior de propriul partid, critică direcția în care acum este îndreptată acum filiala pe care a condus-o. Doar două persoane cu funcții de conducere în filiala județeană au reacționat public, pe rețelele de socializare, în urma ultimelor evenimente negative ce au avut loc pe plan local.

În același timp, reactivitatea celor de la PSD Timiș a lăsat de dorit. „M-am uitat foarte bine. Au fost două reacții, doi parlamentari, Adrian Pau și Alfred Simonis, în rest a fost liniște”, și-a început discursul Sorin Grindeanu.

Fostul premier a spus că, atunci când filiala pe care a condus-o are puțină indepedență, nu știe ce să facă cu ea.


„Filiala Timiș a fost obișnuită cu un stil de management, iar atunci când are puțin de independență, nu este obișnuită cu ea, mai degrabă se uită către președinte. Mi se pare că în CL Timișoara nu merg lucrurile cum trebuie, chiar dacă avem consilieri foarte buni. Din punctul meu de vedere, în acest moment se angajează în dezbateri sterile, fără a vedea pe ce trebuie să își pună amprenta. Modul în care sunt coordonați nu e bun. Politica de grup nu e bună. Domnul Idolu, dacă e lider de grup, are o problemă în a înțelege politica publică pe care trebuie să o facă pentru timișoreni. Politica de grup este una sterilă. Pierd bătălia cu Robu fără a vedea amprenta pe care trebuie să și-o pună asupra orașului”, a fost de părere Sorin Grindeanu, aflat ieri seară în studioul HDV.

Cât despre consiliul județean, fostul prim-ministru a fost de părere că actualul lider al CJ Timiș, Călin Dobra, trebuie să privească lucrurile în ansamblu. „La Consiliul Județean Timiș cunosc mult mai bine lucrurile. În 2020 nu candidez eu la consiliul județean. Domnul Dobra ar face foarte bine ca să facă aceste proiecte în așa fel în care să poată spună după trei ani cum a gestionat Timișul. La unele proiecte s-au făcut pași importanți”, a menționat Sorin Grindeanu la PRESSALERT LIVE. Grindeanu a precizat că nu va candida la CJT la următoarele alegeri și DObra ar face bine să aibă proiecte realizate pentru a avea cu ce să se laude în campania electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.