Sorin Grindeanu: „Mi se pare total nejustificată, deplasată, agresivitatea domnului Robu”. Ce...

Sorin Grindeanu: „Mi se pare total nejustificată, deplasată, agresivitatea domnului Robu”. Ce a discutat fostul prim-ministru cu Mihai Tudose, actualul premier VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Fostul prim-ministru, Sorin Grindeanu, aflat aseară la emisiunea inaugurală a noului sezon PRESSALERT LIVE, nu a putut, la rându-i, să-și explice comportamentul primarului Timișoarei, Nicolae Robu, atunci când acesta a fost chestionat pe tema pagubelor făcute de furtună, dar mai ales pe subiectul porții de intrare în oraș care căzut peste un tânăr aflat în mașină, deși a fost recent reabilitată. Edilul Timișoarei nu a putut da un răspuns concret, în schimb a ales, printre altele, să-i insulte și să plece din fața jurnaliștilor, pe care i-a acuzat că sunt în căutare de subiecte de cancan.

„Nu cred că așa trebuie să se comporte un edil într-o situație de criză, așa cum a făcut-o Robu. Până la stabiliarea unor vinovați, e firească indignarea oamenilor. Mi se pare total, total nejustificată, deplasată, agresivitatea domnului Robu. Am văzut acele filmări. Eu nu caut vinovat. E păcat de victime, iar după trebuie să vedem cât de ușor se pot reface toate cele distruse de furtună”, a opinat Sorin Grindeanu.

Fostul premier al României a admis faptul că s-a întâlnit cu cel care i-a funcția după ce a trecut moțiunea de cenzură care a dus la demiterea sa.


„Mihai Tudose m-a ajutat în campania de la alegerile locale. Atunci am bătut foarte mult județul, problema mare era pe municipiu, iar el, cu autoritate, m-a ajutat. Nu am câștigat Timișoara, dar am făcut un scor de 30% la CL și 34% la consiliul județean. Da, m-am întâlnit cu domnul Tudose. Nu am vorbit cu el de Liviu Dragnea, nici de funcții. Am vorbit despre politici guvernamentale. Și eu, la rându-mi, am vorbit cu Dacian Cioloș prin intermediul telefonului, despre lucrurile ce trebuie continuate. La fel cu Victor Ponta. Cu domnul Tudose am discutat foarte mult despre situația din Timiș, unde el s-a implicat în mod activ”, a declarat Grindeanu.

Invitatul din emisiunea PRESSALERT LIVE a rememorat și câteva evenimente care au avut legătură cu proiectele ce trebuiau implementate în Timiș, în perioada când a fost prim-ministru. „În acea perioadă în care eram prim-ministru am venit într-o vizită aici, la consiliul județean, am avut o discuție cu domnul Dobra, a venit și Nicolae Robu, am spus că nu trebuie să existe ceartă, ci să așezăm proiectele pe un făgaș încât să nu mai poată fi date înapoi. Proiectul pentru centură l-am grăbit, în cu sala polivalentă au fost două opțiuni, cu cele două terenuri. Oricât ne place sau nu, a apărut o problemă pe care și-a recunoscut-o și domnul primar, faptul că nu e proprietar pe terenul ce l-a propus. În loc să ne gândim dacă facem o sală polivalentă nouă, dincolo de cum o facem, a avut loc o judecată păguboasă, un exemplu dezamăgitor de comportament prin care domnul Robu a sabotat proiectul spunând o miciună, faptul că terenul pe care l-a pus la dispoziție e liber de sarcini”, a dezvăluit fostul prim-ministru, Sorin Grindeanu, aflat în studioul HDV.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.