CFR Timişoara, în finala campionatului după ce a bătut liderul şi totodată...

CFR Timişoara, în finala campionatului după ce a bătut liderul şi totodată adversarul pentru titlu

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă CFR Timişoara / Facebook

CFR Timişoara are ocazia să lupte pentru un trofeu la futsal în 2024. După eşecul din finala Cupe, cu Deva, feroviarii le-au luat faţa rivalilor din judeţul vecin în campionat şi vor disputa lupta pentru locul 1 cu United Galaţi, pe care au învins-o ieri cu 7-5 în sala „Constantin Jude”.

Jocul din penultima rundă era extrem de important, căci Deva mai sper să le ia locul timişorenilor în ultimul act.


CSM Deva a învins FK Odorheiu Secuiesc, scor 6-2 (0-1), dar succesul „leoparzilor” a făcut ca diferenţa de patru puncte să se menţină înaintea ultimei etape.

În ultimul minut al primei reprize au început să apară golurile. Oaspeţii au înscris prin Robert Crișan şi Tudor Mihai, în timp ce CFR Timișoara a replicat în ultimele clipe ale primei părţi prin Valentin Ilaș.

Mihnea Toader a restabilit egalitatea la două minute de la startul părţii secunde. Apoi Andrei Crăciun (min 25) a făcut 2-3, temporar, căci Gustavo a înscris rapid pentru CFR. Până la final elevii lui Robert Lupu au mai punctat prin Gabriel (30, 31, 36), dar și prin portarul Gurin (37).

Galaţiul, deţinătoarea titlului, a mai marcat prin Andrei Crăciun (35) și Daniel Araujo (40).

În etapa a 6-a (ultima a play-off-ului), marţi, 7 mai, CFR joacă la Odorhei, în timp ce sâmbătă United Galaţi primeşte replica lui CSM Deva, partide care mai contează doar pentru palmares.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.