Cele mai bune firme din Timiș, premiate în cadrul Galei Excelenței în...

Cele mai bune firme din Timiș, premiate în cadrul Galei Excelenței în Afaceri FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1414630285">

topul firmelor

Cele mai bune firme din anul 2016 au fost premiate, aseară, în cadrul celei de-a 24-a ediții a Galei Excelenței în Afaceri, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Evenimentul, devenit unul de referință în vestul României și o carte de vizită a succesului, a avut loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. În total, clasamentul Topul Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2016 reunește 8.510 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 28.764 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.

Dintre acestea, au fost premiate 1.767 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime. Totodată, 110 firme clasate pe primele trei locuri în ultimii șapte ani, au fost distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Potrivit reprezentanților CCIA Timiș, Trofeul de Excelență pentru Sport a fost acordat clubului de rugby Timișoara Saracens, câștigător al Trofeului Național Superliga, pentru “palmaresul impresionant, pentru titlurile și trofeele câștigate în competiţiile interne şi internaţionale”.

De asemenea, au fost premiate și universitățile de stat din Timișoara, în cadrul Topului Instituțiilor de Învățământ Superior, și au fost acordate mai multe premii speciale pentru realizări de excepție.

Evenimentul Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș a reprezentat un real succes. Peste 800 de persoane au participat, aseară, la evenimentul organizat de CCIA Timiș – reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri, oficiali ai administrației publice, reprezentanți ai mediului diplomatic, asociaţii de afaceri, camere de comerț din străinătate, magistrați, profesori universitari, oameni de artă și cultură, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş.

Participanții s-au putut bucura de momente artistice de excepție, precum intermezzo-uri muzicale și concertul susținut de Mircea Baniciu și Pasărea Colibri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.