Explicația primarului Robu pentru iluminat public ziua da, seara ba

Explicația primarului Robu pentru iluminat public ziua da, seara ba

0
DISTRIBUIȚI

Problemele cu iluminatul public din ultima perioadă au fost semnalate și comentate de primarul Timișoarei Nicolae Robu, care susține că Enel se folosește de resursele României doar pentru a face bani, uitând să mai facă și investiții care să îmbunătățească serviciile oferite.


Edilul a explicat cauza unui fenomen destul de des întâlnit în capitala Banatului, becurile aprinse ziua, care seara se sting fără explicație. Asta, în condițiile în care în ultimii ani Enel a încasat milioane de euro de la bugetul local al Timișoarei, pentru serviciile de iluminat public. Spre exemplu, după furtuna din 17 septembrie, unele localități din județ au rămas fără energie electrică mai bine de o săptămână, iar pentru a face față solicitărilor au fost trimise echipe de intervenție din sudul țării.

„Evident că este o prostie faptul că sunt aprinse becurile ziua. Nu e fără sens, asta am mai explicat. Ei fac intervențiile remediative pe zi, pentru că normele de protecția a muncii sigur că îi determină să nu îi expună pe muncitori la electrocutare. Și atunci ziua se aprind becurile când se fac intervenții pentru a se vedea unde sunt necesare intervențiile. Dar este nepermis să se întâmple ce spuneți dumneavoastră, ziua să ardă și seara să fie stinse becurile. Dacă au mers în timpul zilei, e puțin probabil să fi apărut un defect tocmai acolo și spre seară să nu mai meargă. Faptul că ziua sunt aprinse își are o logică, dar faptul că noaptea se sting este o stupizenie”, a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.