Festival de teatru liber, la Timișoara. Vezi programul evenimentului

Festival de teatru liber, la Timișoara. Vezi programul evenimentului

0
DISTRIBUIȚI
Actori ai teatrului Aualeu. Foto: Ziarul Metropolis

Cea de-a patra ediție a festivalului de teatru liber, independent, „Antagon Festival 2017”, un eveniment dedicat producțiilor artistice puse în scenă de trupe de teatru independente, se va desfășura, între 26 și 29 octombrie, la Halele Timco.

Această ediție începe în 26 octombrie, ora 18.00, cu „Monoloagele vecinului”, de și cu Laurențiu Bănescu, urmat, la ora 19.00, de „Mălăieș în călcăieș” cu Frilensăr (București) – Teatru Luni de la Green Hours.


De la ora 21.00 va avea loc spectacolul „Ferma”, cu trupa timișoreană Auăleu, iar de la ora 22.30, „7 piese de teatru spuse și cântate de Alex Ștefănescu” prezentate de Unteatru din București.

În ziua următoare, trupa Bis din Sibiu va fi prezentă de la ora 19.00 cu spectacolul „Clandestino”, de la ora 21.00 un alt spectacol, ”Înaintea erei noastre”, va fi prezentat de Frilensăr (București) – Teatru Luni de la Green Hours, iar seara se va încheia cu „Fluffy & Mr. Grey”, un concert la ceas de seară din chitară și vioară, care va începe la ora 22.30.

Programul zilei de sâmbătă, 28 octombrie, cuprinde spectacolul „Insomniacii” prezentat de Teatrul de Artă București, de la ora 19.00, trupa Auăleu va fi prezentă cu ”Miorița”, de la ora 21.00, iar programul se va încheia cu un concert al trupei Haos, care va începe la ora 22.30, urmând a fi înregistrat pentru primul album al trupei. Ediția din acest an a festivalului se va încheia duminică, 29 octombrie, cu spectacolele „Iepurele Alb, iepurele roșu” al Asociației Culturale CitiZenit din Arad, programat la ora 18.00, urmat la 19.30 de „Eine kleine Nachtmusik”, cu Unteatru din București, iar la ora 21.00, concert în 2 Ada Milea & Bobo Burlăcianu.

Biletul la un spectacol costă 25 de lei, un bilet de zi, care permite accesul la toate spectacolele și concertele din ziua aleasă, iar un abonament pentru toate spectacolele și concertele din cadrul festivalului costă 100 de lei. Biletele și abonamentele se găsesc la Halele Timco, înaintea fiecărui spectacol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.