Mitropolitul Banatului, în vizită la copiii răniți grav în timpul furtunii puternice....

Mitropolitul Banatului, în vizită la copiii răniți grav în timpul furtunii puternice. Cum se simt victimele

0
DISTRIBUIȚI

Doi copii din județul Timiș răniți grav în timpul furtunii puternice din data de 17 septembrie sunt în continuare internați la Spitalul Județean Timișoara. Vă reamintim că Teodora și Robert au fost operați pe creier imediat ce au ajuns în unitatea medicală, după ce au suferit lovituri la cap în timpul vijeliei.

Aseară, fetița de 11 ani și băiatul de 10 ani au fost vizitați în spital de mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejan.


„Cei doi copii, din Timișoara și din Parohia Pădureni, Protopopiatul Deta, sunt răniți la cap și se află sub tratament în cadrul secțiilor de terapie intensivă de la spitalele amintite. Fetița a fost lovită în față blocului de o creangă, iar băiatul a fost rănit de o țiglă desprinsă de pe acoperișul unei case. Medicii au reușit să-i stabilizeze pe copii răniți, însă starea lor de sănătate necesită încă tratament de specialitate; micuțul are nevoie de noi intervenții chirurgicale. Situația medicală a celor doi copii a fost prezentată Înaltpreasfinției Sale de către medicii specialiști care se ocupă de cele două cazuri”, transmit reprezentanții Mitropoliei Banatului.

În timpul vizitei efectuate în spital la cei doi copii, IPS Ioan Selejan s-a rugat pentru ei și le-a lăsat iconițe cu Maica Domnului. De asemenea, la ultimele slujbe săvârșite la Catedrala Mitropolitană, IPS Ioan Selejan a rostit rugăciuni pentru copiii internați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.