Primarul Robu, apucături de grandomanie la graniță cu minciuna chiar și în...

Primarul Robu, apucături de grandomanie la graniță cu minciuna chiar și în mesajul de susținere al lui Sorin Drăgoi la șefia LPF

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu dă dovadă de scăpări de memorie atunci când vine vorba despre organizarea din Primăria Timișoara chiar și într-un simplu mesaj de susținere. Acesta a postat pe Facebook un text în care îl încurajează pe Sorin Drăgoi, fostul city-manager al Timișoarei, în campania sa pentru funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„SORIN DRĂGOI PREȘEDINTE LPF!
Dl. Sorin Drăgoi e mai nou în lumea fotbalului. Anterior, mi-a fost consilier personal la Primărie, cu responsabilități de city manager, iar apoi, după ce am înființat chiar un post de city manager, a devenit primul ocupant al acestui post.


A făcut față cu brio, în ambele poziții, ca membru al echipei mele administrative, fără a se implica și politic. Ulterior, l-am rugat să accepte președinția Clubului ACS Poli Timișoara, aflat, sub aspect financiar, într-o situație foarte grea, mai ales datorită contractelor cu jucătorii extrem de proaste, făcute de predecesorii săi. Am început împreună să reașezăm lucrurile în făgașul lor normal. Astăzi, se văd roadele: echipa joacă bine, e, la sfârșitul turului, pe locul 6, înaintea Campioanei en titre, Viitorul și a lui Dinamo. Evident, Sorin Drăgoi are un mare merit în asta! Având în vedere, pe de o parte, calitățile d-lui Sorin Drăgoi, iar pe de altă parte, nevoia de suflu nou la nivelul conducerii LPF, susțin candidatura d-lui Sorin Drăgoi pentru funcția de Președinte LPF. Cu dânsul în această poziție, fotbalul profesionist din România își va avea mult mai bine reprezentate interesele, cu competență, echidistanță și respect față de lege”, a scris Robu.

Acesta a fost contrazis de fostul viceprimar Adrian Orza, care a explicat pe reţeaua de socializare că postul de city-manager exista încă din 2008 în Organigrama primăriei, însă nu a fost ocupat pentru că primarul şi cei doi viceprimari reuşeau să acopere toate ariile. „Pentru că m-a atenționat/întrebat un cetățean cine și când a înființat postul de city-manager( administrator public) vin cu informația necesară. Postul a fost înființat în 2008, prin HCL nr. 194 din 2 aprilie. De către fosta administrație, nu de actuală. Actuală doar l-a ocupat, înainte nefiind nicio persoană pe acest post, considerându-se că primarul și cei 2 viceprimari pot acoperi problemele”, a scris Orza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.