Un consilier judeţean PSD răspunde acuzațiilor de „politizare” din partea primarului Robu...

Un consilier judeţean PSD răspunde acuzațiilor de „politizare” din partea primarului Robu și edilului-șef al comunei Lovrin în cazul centrului de colectare a legumelor și fructelor

0
DISTRIBUIȚI

Un consilier județean din partea PSD le-a dat o replică, pe Facebook, primarului Timișoarei Nicolae Robu și edilului-șef al comunei Lovrin, Vasile Graur, care susțineau că alegerea primei locații a centrului de colectare de legume și fructe din Timiș a fost politizată.

Narcis Bobic a ținut să dea explicații în acest caz. „În primul rând, ca răspuns la adresa făcută de Consiliul Județean Timiș (solicitare transmisă în data de 14.09.2017 în care s-a cerut o suprafată de aproximativ 3000mp, de formă dreptunghiulara și care să facă parte dintr-o zonă în care se pot realiza construcții, cu acces la drum comunal, județean, național sau autostradă, care să aibă acces la utilităti și să facă parte din domeniul public al U.A.T-ului) primăria Lovrin a transmis o scrisoare de susținere, câteva planșe și a afirmat că poate pune la dispoziție două locații.
La vizita în localitatea Lovrin, la prima locație, dl primar ne informă că există PUZ pentru locația pusă la dispoziție pentru construirea acestui centru, și că va trimite a doua zi HCL prin care acest PUZ este aprobat, în aceste condiții considerându-se inutilă vizita la a doua locație care inițial spunea că o poate pune la dispoziție.


Din păcate, HCL nu a avut cum să fie transmisă, pentru că aprobarea acelui PUZ printr-o HCL nu există.
Țin să mai precizez faptul că în momentul în care am primit CF-urile pentru a doua locație am constatat că ambele clădiri de pe acel teren sunt în domeniul PRIVAT al comunei și că între CF urile locațiilor și planșe există neconcordanțe vis-a-vis de suprafețe.

În aceste condiții nu aveam cum să luăm în calcul construirea acestui centru în Lovrin. Noi nu ne putem permite să pierdem timp, jucând jocurile politice pe care domnii din PNL și le doresc, deoarece demararea lucrărilor pentru acest centru trebuiesc făcute pe acest exercițiu financiar. Dacă nu se întâmplă acest lucru, județul Timiș va pierde finanțarea pentru acest centru, întregul proiect fiind sortit eșecului și va fi practic repetată povestea Sălii Polivalente, pentru care s-a pierdut finanțarea și nu a putut fi construită pentru simplul fapt că nu a fost un proiect ‘marca Robu-PNL’”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.