Radu Suciu, ”interimar” la Ripensia Timișoara după plecarea lui Remus Steop. Vezi...

Radu Suciu, ”interimar” la Ripensia Timișoara după plecarea lui Remus Steop. Vezi mesajul clubului

0
DISTRIBUIȚI
Radu Suciu

Conducerea clubului din ”Ciarda Roșie” l-a însărcinat pe directorul sportiv Radu Suciu cu pregătirea tehnică a primei echipe a Ripensiei după demisia lui Remus Steop. Cel care a fost managerul roș-galbenilor la momentul reînființării echipei cu nume de legendă va ocupa postul până la găsirea unei soluții definitive pentru rolul de ”principal” la nou promovata timișoreană în Liga a II-a.

Radu Suciu a răspuns de rezultatele lui ”Ripi” de la startul proiectului, în vara lui 2012, până în primăvara lui 2015.


Cu el pe bancă, echipa care evolua inițial pe ”Electrica” a realizat două promovări consecutive, din Liga a VI-a, până în a IV-a. De asemenea, când fostul portar al Politehnicii Timișoara se afla la cârma echipei, Ripensia a reușit să elimine din Cupa României pe UTA și U Cluj, ”studenții” fiind atunci în elită.

Suciu (62 de ani) va debuta ca antrenor la nivelul Ligii a II-a sâmbătă, de la ora 12.00, în jocul de pe teren propriu cu Dunărea Călărași. Ripensia are un bilanț dezastruos în ultimele cinci jocuri din B, cu înfrângeri pe linie, în timp ce formația pregătită de Dan Alexa e pe cai mari, având zece meciuri la rând câștigate.

”Până la numirea unui nou antrenor principal, de pregătirea tehnică a Ripensiei se va ocupa Radu Suciu, director sportiv al clubului.

Dl Suciu a fost conducătorul tehnic al Ripensiei de la reînființare (vara 2012) și până în primăvara anului 2015, reușind două promovări consecutive, în Campionatul Județean și în Liga a IV-a.

De asemenea, cu Radu Suciu pe bancă, ”Ripi” a ajuns, pornind din Campionatul Municipal, până în optimile Cupei României în 2013”, se arată în comunicatul Ripensiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.