SCM Politehnica a făcut scorul campionatului cu ”lanterna” Poli Iași. Numai portarii...

SCM Politehnica a făcut scorul campionatului cu ”lanterna” Poli Iași. Numai portarii nu au marcat pentru formația lui Pero Milosevic

0
DISTRIBUIȚI
Filip Marjanovic, marcator la foc automat (și) astăzi. Foto. Gabriel Brezeanu

Handbaliștii alb-violeți au avut parte de un galop de sănătate în etapa a 7-a a Ligii Zimbrilor. SCM Politehnica Timișoara a depășit nou promovat Politehnica Iași la o diferență record, deocamdată, în această ediție a campionatului, scor 37-20. Pentru formația pregătită de Pero Milosevic au înscris toți jucătorii de câmp utilizați, inclusiv mezinii lotului.

După un început mediocru de campionat SCM Poli nu putea să facă un pas greșit acasă cu modesta trupă din Iași. Oaspeții nu au început rău partida de la Timișoara, reușind să conducă la start pe tabelă, dar până la jumătatea reprizei alb-violeții aveau deja un avantaj destul de confortabil: 9-4.


Iar la pauză cele două Poli erau separate de cinci goluri în favoarea gazdelor (16-11).

Deși moldovenii au dat semne în partea secundă că pot reveni pe tabelă, făcând 19-16 prin Ciobanu, lucrurile au luat tot atunci o întorsătura catastrofală pentru vizitatori. Aceștia au început să încaseze gol după gol fără a mai avea o replică pe măsură. Antrenorul Pero Milosevic și-a permis astfel să-i trimită în teren, în ultimele zece minute, pe tinerii Denis Neamțu și Ionuț Uruianu. Nici aceștia nu au întârziat să se treacă pe tabela de marcaj. Oaspeții au marcat ultimul lor gol după o pauză de șapte minute secetoase iar scorul a fost închis de Andrei Păiuș, ultimul alb-violet care nu marcase a făcut 36-20 de la 7 metri.

Practic astăzi a marcat cine a vrut după căderea completă a moldovenilor, doar portarii Daskaloski și Savic nu au dat goluri dintre jucătorii utilizați. În urma acestui succes SCM Poli acumulează 11 puncte și urcă în prima jumătate a clasamentului.

Următorul meci al timișorenilor va fi miercuri, 18 octombrie, de la ora 19.00, pe terenul liderului Dinamo București.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic 5 goluri, K. Milosevic 2, V. Milosevic 3, D. Neamțu 1, Lasica 2, L. Ștefan 2, Marjanovic 12, Cîmpan 2, Șania 1, Fenici 4, Santeiu 1, Uruianu 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.