SCM Timișoara a început campionatul cu un eșec la scor în fața...

SCM Timișoara a început campionatul cu un eșec la scor în fața puternicei Sepsi Sfântu Gheorghe. Ce jucătoare străină s-a remarcat din tabăra alb-violetelor

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană feminină de baschet din elită a început Liga Națională cu o înfrângere în propriul fief. CS SCM Timișoara a fost învinsă clar de Sepsi Sf. Gheorghe, campioana României, scor 64-82.


La gazde s-a remarcat Dlesha Arlene Lloyd, americanca marcând 28 de puncte și fiind coșghetera întâlnirii.

După calificarea obținută în Cupă după jocurile cu ICIM, pentru nou promovata SCM a venit și testul important din campionat. Sepsi s-a dovedit însă o nucă prea tare pentru timișorence. Acesta au câștigat doar primul sfert al întâlnirii, cu 15-14. Deținătoarea titlului, la care se regăsesc bănățencele Annemarie Părău și Ancuța Stoenescu, și l-a adjudecat clar pe următorul, cu 33-12. Și și-a făcut astfel mai ușor restul partidei. 22-17 și 20-13 au fost scorurile sferturilor 3 și 4.

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost touși Dlesha Lloyd, de la SCM Timișoara. Aceasta a marcat 28 de puncte și a avut procentaj de 90% la ”libere”. Celelalte marcatoare ale amfitrioanelor au fost: Filip (3 puncte), Pop (10), Popa (2), Conwright (11), Kiriienko (5) și Burdgess (5). De la vizitatoare s-au remarcat Nathalie Fontaine și Tyaunna Marshall, ambele cu câte 21 de puncte marcate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.