Șeful CFR, demis de ministrul Transporturilor după ce trenul cu care a...

Șeful CFR, demis de ministrul Transporturilor după ce trenul cu care a călătorit la Deva a avut o întârziere de aproape o oră

0
DISTRIBUIȚI
Foto: news.ro

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunțat, în această dimineață, că îl schimbă din funcție pe directorul CFR SA, Marius Chiper, după ce trenul cu care a călătorit de la București la Deva a avut o întârziere de aproape o oră.

Declarația a fost făcută de ministrul Transporturilor în gara din Deva.


Felix Stroe, care se află, astăzi, într-o vizită în județul Hunedoara, s-a arătat nemulțumit că trenul cu care a călătorit pe ruta București – Deva a avut o întârziere de aproape o oră, în condițiile în care nu a fost viscol, caniculă sau probleme cu terasamentul.

De asemenea, ministrul Transporturilor a mai anunțat că va introduce “ordinea și disciplina” în CFR.

“Nu se poate să tolerăm lipsa de respect față de cetățeni, nu se mai poate tolera. Eu nu voi mai tolera, toleranța este zero. (…) În legătură cu domnul Chiper, problemele cu întârzierile trenurile nu sunt, în primul rând, datorită faptului că materialul rulant este învechit. Sunt datorită infrastructurii care provoacă aceste întârzieri. De aceea, dânsul astăzi a fost demis. Nu pot să înțeleg cum, de exemplu, pe calea ferată București – Constanța, în care s-au investit sute de milioane de euro pentru a fi modernizată și care este cea mai modernă cale ferată din România, nu pot să înțeleg de ce într-o zi frumoasă, cu 20 de grade afară, trenul trebuie să întârzie zeci de minute”, a declarat Felix Stroe, în gara din Deva.

Ieri, ministrul Transporturilor a decis schimbarea din funcţie și a directorului Regionalei Căi Ferate Bucureşti şi a şefului Gării de Nord din cauza modului de administrare şi de întreţinere al Gării de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.