Primăria Timișoara promite: iarna nu-i va surprinde pe responsabilii cu deszăpezirea

Primăria Timișoara promite: iarna nu-i va surprinde pe responsabilii cu deszăpezirea

0
DISTRIBUIȚI

Iarna nu va lua prin suprindere administrația locală, promite Primăria Timișoara. Conducerea municipalității a discutat cu șefii companiilor Retim și Societatea Drumuri Municipale care se ocupă de deszăpezire, iar conform acestora toate pregătirile pentru intervențiile necesare odată cu venirea iernii au fost finalizate. Timișoara a fost împărțită în șase sectoare, gestionate de către cele două companii după cum urmează: patru de Retim și două de SDM.


Contractele pentru deszăpezire încheiate în anul 2011 urmau să expire în luna ianuarie a acestui an, însă au fost prelungite în 2016 până la finele lunii aprilie a anului viitor.

„Biroul Salubrizare din cadrul PMT intenționează demararea procedurii de achiziție publică pentru desfășurarea activității de salubrizare a Municipiului Timișoara, procedură care se poate întinde pe o perioadă de un an de zile. Având în vedere cele de mai sus, propunem emiterea unei hotărâri de consiliu local prin care să se aprobe prelungirea prin act adițional a fiecăruia din cele șase contracte de delegare a gestiunii activității de curățare și transport al zăpezii de pe căile publice și menținerea acestora pe timp de polei sau îngheț până la data de 30 aprilie 2018”, se arăta în referatul proiectului votat în anul precedent. Primăria Timișoara a plătit doar 8.45 milioane de lei pentru deszăpezire din 2011 și până în 2016, valoarea totală a contractelor fiind de 25,69 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.