Start dur pentru CSU Universitatea de Vest în Divizia A1. Timișorenii au...

Start dur pentru CSU Universitatea de Vest în Divizia A1. Timișorenii au pierdut pe terenul Universității Cluj

0
DISTRIBUIȚI
FOTO: CSU UVT / Facebook

Formația timișoreană de volei masculin a avut parte de un eșec la revenirea în elită. CSU Universitatea de Vest Timișoara a cedat în trei seturi pe terenul mai experimentatei Universitatea Cluj-Napoca.


Primul joc pe teren propriu al elevilor pregătiți de Sorin Schiesz va fi săptămâna viitoare cu CSM București.

Startul Divizie A1 s-a dovedit a fi nefast pentru ambițioasa echipă de la UVT. Timișorenii au cedat cu 0-3, în două seturi la 15 și o dată la 12, în compania omologilor ”studenți” din Cluj. Un aspect pozitiv pentru trupa din Banat a fost evoluția lui Traian Gemănariu, autor a 10 puncte. De asemenea Adrian Moica (4 puncte, dintre care doi ași) și Răzvan Răcășan, intrat de pe bancă (4 pt.) au avut prestații apreciate.

Primul meci pe teren propriu în Divizia A1 2017-18 pentru CSU UVT va fi în Sala UVT Oituz, de lângă Penitenciarul ”Popa Șapcă”, în compania grupării care a eliminat-o din Cupă, CSM București. Jocul din runda a doua e programat sâmbătă, 14 octombrie.

CSU UVT: Manda, Călin, Damian, Gemănariu, Dragomir, Moica, Cămui (libero). Au mai intrat: Răcășan, Bădiceanu, Reitmayer și Toma (libero). Antrenor: Sorin Schiesz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.