Sunete reggae şi techno la cea de-a cincea ediţie a festivalului Sabotage...

Sunete reggae şi techno la cea de-a cincea ediţie a festivalului Sabotage FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1915616291">

Sub genericul Sabotage The City, amatorii de petreceri din Timişoara au avut parte de un program divers, împărţit pe două scene simultane, în cadrul celei de-a cincea ediţii a festivalului Sabotage.

Conform organizatorilor, peste 600 de persone s-au adunat în cele două spații de concert.

Scena de la Daos Club a promovat pacea, iubirea și unitatea prin muzica reggae și dub. Mighty Boogie a deschis scena de reggae, reușind să strângă sute de persoane la dans. Invitații de onoare au fost Channel One Sound System, care au reușit să rămână mereu în top 5 cele mai tari proiecte de sound system reggae din lume, iar artiștii Mikey Dread și MC Kayleb au transmis multă energie publicului. Sistemul de sonorizare a fost custom-built, fiind adus de la București de către grupul autohton Irie Warriors Soundsystem.

A doua scenă a fost amplasată în Reflektor Venue, iar evenimentul a transmis vibe-ul muzicii electronice specific orașului Berlin. Scena a oferit selecții muzicale din genul techno, acompaniate de proiecții video din partea artistului VJ FLO’. Headlinerii serii au fost olandezul Delta Funktionen, care a prezentat un set electro-techno și românul Cosmin Trg, care a adus la pupitru un set de techno pur. Aceștia au primit susținere locală din partea artiștilor Who:Ratio și Alur Duvaal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.