Oraș din Timiș, fără apă timp de trei zile. Care este cauza...

Oraș din Timiș, fără apă timp de trei zile. Care este cauza întreruperii

1
DISTRIBUIȚI

În perioada 4-6 octombrie 2017, în intervalul orar 9.00 – 17.00, în două zone semnificative din Jimbolia nu va curge apă la robinete.

Vor fi afectate Calea Mărăşeşti, respectiv cartierul Futok.


Conform comunicatului emis de Aquatim, întreruperea apei este necesară pentru derularea unor lucrări de modernizare ale reţelei de canalizare, care presupune intervenţii pe anumite tronsoane ale reţelei de alimentare cu apă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienţior să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantităţi de apă care să le acopere necesităţile pe perioada anunţată”, transmit reprezentanţii Aquatim.

1 COMENTARIU

  1. Bag eu p.. in canalizarile voastre si lucrarile voastre pe care le faceti de cativa ani ‘zi de zi’, imi ard toate electrocasnicele din cauza intreruperilor de curent zilnice [2/3 ori pe zi minim], sa nu mai zic de apa intrerupta in fiecare saptamana…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.