Veste proastă pentru timișoreni, în prag de iarnă. De ce este prevăzător...

Veste proastă pentru timișoreni, în prag de iarnă. De ce este prevăzător primarul Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

După ce la nivel național au fost majorate prețurile la gaz, benzină și energie electrică, facturile emise de Colterm către consumatori ar putea crește. Primarul Nicolae Robu spune că decizia privind majorarea prețului gigacaloriei se va lua în curând, însă după o analiză serioasă.

„Inevitabil, creșterea prețului la produse sau servicii care întră în procesul tehnologic de producție și distribuție a agentului termic trebuie să se răsfrângă și în prețul gigacaloriei că altfel ducem Coltermul la faliment.


Și persoanele care au centrale termice vor plăti mai mult în momentul în care consumă aceeași cantitate. Nu pot să vă răspund acum, trebuie să facem analiză”, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Timișoarei.

„Eu îmi doresc să nu îl împovărăm pe cetățean, pentru ca și așa oamenii, chiar și în Timișoara, un oraș în care se câștigă bine și nu există șomaj, au destule cheltuieli și nu aș vrea să îi împovărăm, dar nu vreau să mă hazardez și să vă spun populist. În funcție de cât va fi diferența și de ce posibilități avem la bugetul local, vom decide dacă vom acoperi tot prin majorarea subvenției. Prima mea opțiune este să majorăm subvenția când vom vedea cât sunt sumele concrete necesare, atunci vom ști dacă putem să acoperim totul cu subvenție, așa cum îmi doresc eu”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.