CSU UVT Timișoara, eliminată din prima din Cupa României. Experiența voleibaliștilor de...

CSU UVT Timișoara, eliminată din prima din Cupa României. Experiența voleibaliștilor de la CSM București a înclinat clar balanța

0
DISTRIBUIȚI
FOTO: CSU UVT / Facebook

Nou promovata timișoreană de volei masculin a cedat fără drept de apel în primul joc oficial al sezonului. CSU Universitatea de Vest a fost învinsă de mai experimentata CSM București, cu 3-0 la seturi, în duelul de ieri din Cupa României și a părăsit competiția.


Unica manșă a avut loc în Sala UVT Oituz, a cărei suprafață de joc a fost recent schimbată.

Jocul de aseară din sala care va fi utilizată în prima ligă și de către fetele de la UVT Agroland nu a avut istoric. Totuși, după două seturi câștigate de oaspeți la 19, timișorenii au reușit să ducă o luptă bună în cel de-al treilea, cedat la doar două puncte diferență (23-25). ”S-a văzut faptul că echipa din București a mai juca la acest nivel, sunt mai «bătrâni» decât noi, din acest punct de vedere. Nouă ne lipsește încă experiența, deși am avut momente foarte bune de joc. Per ansamblu, a fost bine. Cu puțin noroc, puteam să luăm un set, ceea ce ar fi fost foarte bine pentru noi”, a declarat Sorin Schiesz, antrenorul lui CSU UVT Timișoara.

De la gazde s-au remarcat Sergiu Călin și Traian Gemănariu, autori a 14, respectiv 13 puncte de-a lungul partidei. ”Sergiu Călin a jucat foarte bine, un jucător tânăr care își confirmă talentul. Traian Gemănariu, de asemenea, un joc foarte bun. Sunt mulțumit și de cei care au intrat pe parcurs. Dar, cum spuneam, s-a simțit experiența superioară a celor de la CSM București. La noi trebuie foarte multă răbdare, pentru că suntem abia la început de drum”, a conchis Schiesz.

Pe 7 octombrie CSU Univ. de Vest debutează în campionat pe terenul lui ”U” Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.