BC Timba a renunțat după doar patru etape la cel mai sonor...

BC Timba a renunțat după doar patru etape la cel mai sonor transfer al verii. Ce spune Bogdan Murărescu despre meciul cu Dinamo

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși

”Urșii” au luat o decizie importantă după eșecul cu BC SCM Timișoara, al patrulea la rând în campionat. BC Timba Timișoara s-a despărțit de experimentatul Bogdan Popescu, jucător adus după revenirea echipei în prima ligă. La capătul duelului cu ”leii” tehnicianul Bogdan Murărescu spunea, cu referire la problemele echipe, că ”există de mult un cancer. Ori dispare, ori plec eu”.

Despărțirea a fost pe ”cale amiabilă” a anunțat astăzi BC Timba.


Popescu a evoluat în doar patru jocuri pentru ”urși” în LNB, având medii de 9,5 puncte, 4,3 recuperări și 1,5 pase decisive. ”Nu vreau să comentez nimic”, a răspuns Bogdan Murărescu, întrebat fiind de expulzarea lui ”Pope”.

Pentru Timba, care a înregistrat un singur succes în sezonul 2017-18, cu Iași în Cupă, urmează un meci foarte important în lupta din zona inferioară a clasamentului. ”Urșii” primesc replica lui Dinamo, grupare care se bazează exclusiv pe jucători autohtoni. Murărescu susține că în viitorul apropiat galben-negrii ar mai putea lua unele decizii dacă lucrurile nu se reglează. ”Trebuie să intrăm cu o atitudine diferită și trebuie să-l câștigăm. Absolut (n.r. victoria e obligatorie). Important e să câștigăm duminică (…) Mai multe decizii o să luăm după meciul de la Sibiu. Nu neapărat (referitor la jucători). E timpul prea scurt să putem să facem anumite lucruri, jucăm o dată la trei zile vom vedea. Rămâne să vorbim în interiorul clubului…”, a mai spus Bogdan Murărescu. Singura incertitudine a ”urșilor” pentru jocul cu alb-roșii e prezența lui Tiegbe Bamba, jucător ușor accidentat.

Partida BC Timba Timișoara – Dinamo București se dispută duminică, de la ora 18.30, în Sala ”Constantin Jude”, în runda a 5-a a Ligii Naționale. Ambele echipe au eșecuri pe linie în LNB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.