Culmea recrutării la Primăria Timișoara: city-managerul Robert Kristof caută angajați pe Facebook

Culmea recrutării la Primăria Timișoara: city-managerul Robert Kristof caută angajați pe Facebook

1
DISTRIBUIȚI

Apel public făcut de city-managerul Timișoarei, Robert Kristof, pe Facebook, pentru ocuparea a 24 de posturi din Primăria Timișoara. Deși sarcina promovării anunțurilor revine angajaților care ar trebui să le posteze pe site-ul instituției, Kristof face apel la timișoreni să vină se angajeze promițându-le salarii de peste 3.000 de lei, chiar și pe posturi care nu necesită experiență.

„Primăria Municipiului Timișoara a scos la concurs 24 de posturi de execuție vacante! Prin această postare doresc să promovez aceste concursuri întrucât avem nevoie de oameni buni și dornici de muncă!

„Posturile sunt pentru diferite departamente și unele implică experiență iar ca cerință obligatorie pentru toate ar fi studii superioare în diferite domenii.


Mai multe detalii găsiți aici:

Din start menționez faptul că legenda precum salariile în administrația locală sunt mici, este falsă! Pentru funcțiile scoase la concurs, conf. HCL 270/2017, pe structura denumire funcție – nivel experiență necesar pentru a ocupa postul – salariul brut, situația ar fi așa:
– Consilier cls. I debutant – fără experiență – 3772 lei
– Consilier cls. I asistent – min. 1 an experiență – între 4003 și 4320 lei, în funcție de vechime
– Consilier cls. I principal – min. 5 ani experiență – între 4650 și 4901 lei, în funcție de vechime
– Consilier cls. I superior – min. 9 ani experiență – între 5752 și 6113 lei, în funcție de vechime
Consider că sunt salarii motivante pentru a aduce oameni cu competențe bune în domeniile lor de expertiză. Lista de posturi scoase la concurs este aici: http://www.primariatm.ro/…/Lista_posturi_functii_publ_15_12…

Doresc să promovez în special un post în cadrul Compartimentului Informatică, pe care-l coordonez, întrucât după cum probabil ați observat, am în plan foarte multe proiecte în zona de Smart City (digitalizare, aplicații mobile, platforme web, IOT, etc.) și vreau să încep să creez o echipă de oameni tehnici cu înclinații în această zonă. Postul este unul de consilier cls. I principal, care implică studii superioare în domeniul IT&C și 5 ani experiență, iar salarizarea este menționată mai sus”, a scris Kristor pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Wow, ce titlu inteligent „culmea recrutarii”..traim in era tehnologiei, orice mesaj se raspandeste rapid in mediul online in anul 2017, dar se pare ca unii sunt prea limitati sa inteleaga asta si scriu asemenea articole penibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.