EXCLUSIV Sorin Rogia, suspectul de comiterea teribilei crime de la Oradea, capturat...

EXCLUSIV Sorin Rogia, suspectul de comiterea teribilei crime de la Oradea, capturat în gara din Timișoara. Metoda scandaloasă prin care l-au protejat polițiștii bihoreni

1
DISTRIBUIȚI

Sorin Rogia, de 27 de ani, bărbatul care era căutat de polițiștii din întreaga țară după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă fiind principalul suspect în crima din parcul din Oradea, a fost capturat, în noaptea de luni spre marți, în Gara de Nord din Timișoara. Agenții aflați în patrulare l-au oprit pentru un control de rutină pe tânărul care era îmbrăcat în haine groase. Când i-au verificat identitatea în baza de date au aflat că este căutat pentru omor.

În urmă cu 11 zile, Radu Cătălin Bogdan a fost găsit mort, doar în chiloți și ciorapi, cu capul zdrobit de mai multe lovituri aplicate cu un corp dur. Potrivit surselor BIHOREANULUI, crima s-ar fi petrecut pe o bancă, în apropierea locului unde cadavrul a fost găsit, având la origine o ceartă între cei doi.


După ce i-a zdrobit capul, lăsându-l fără suflare, asasinul şi-a tras victima într-un loc mai ferit, acoperind-o cu frunze. Anchetatorii l-au identificat pe Sorin Rogia, care era bun prieten cu cel ucis, ca fiind principalul suspect. Acesta era deja judecat pentru distrugeri de aproape 50.000 de euro, după ce, în septembrie anul trecut a incendiat mai multe garaje, containere de gunoi, dar şi toată cheresteaua depozitată lângă Facultatea de Muzică, aflată în şantier. Conform aceleiași surse, ar fi fost vorba de o crimă pasională. Sorin Rogia este fiul unui cunoscut medic chirurg din Oradea, mama victimei fiind asistentă la spitalul municipal din oraș.

După prinderea lui Rogia, au fost anunțați polițiștii de la IPJ Bihor, la Timișoara ajungând doi polițiști de la Serviciul Investigații Criminale și mai mulți luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Când suspectul a fost scos din postul celor de la Transporturi Feroviare, un individ îmbrăcat în civil, care avea fața acoperită cu o cagulă, dar fără vreo insignă sau alt semn distinctiv, a încercat să împiedice filmarea suspectului, îndreptând spre obiectivul camerei lumina unei lanterne folosite de obicei pentru scotociri pe câmp și apropierea de suspectul încătușat care era înconjurat de alți patru polițiști. ”Nu vă împingeți în mașina de Poliție”, a spus civilul mascat, în disperarea ca nu cumva să fie filmat Rogia. Mașina a plecat spre Oradea, urmând ca suspectul să fie dus la audieri.

1 COMENTARIU

  1. Ha ha. „Agenții aflați în patrulare l-au oprit pentru un control de rutină pe tânărul care era îmbrăcat în haine groase”. Pai cum era sa se imbrace omul daca e frig afara? 🙂 Daca se adevereste ca el este autorul ar trebui pedepsit drastic. Sa omori este cel mai mare pacat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.