Inna cântă de 1 Decembrie în centrul Timișoarei, când se deschide oficial...

Inna cântă de 1 Decembrie în centrul Timișoarei, când se deschide oficial și Târgul de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

inna

La fel ca în anii precedenți, deschiderea oficială a Târgului de Crăciun, precum și aprinderea iluminatului festiv vor avea loc în data de 1 Decembrie, la Timișoara. Nicolae Robu a făcut public, astăzi, programul evenimentelor organizate de Ziua Națională a României, invitatul special fiind artista Inna.

Astfel, de la ora 18.30, în centrul Timișoarei va cânta orchestra Big Band, la ora 19.00 se va intona Imnul României, apoi va fi deschis oficial Târgul de Crăciun și se va aprinde iluminatul special pentru sărbătorile de iarnă.


Va urma un spectacol folcloric, iar seara se va încheia cu concerte susținute de Alina Eremia, Pragul de Sus și Inna.

“Inna n-a fost demult la noi și atunci când a fost, eram în primul sau al doilea an de mandat, și pentru asta unii s-au găsit să mă critice, că am adus-o pe Inna atunci. Dar Inna s-a dovedit nu doar o artistă excepțională, dar și un om de mare caracter, banii pe care i-a primit i-a donat pentru centrul de copii de la Buziaș. Atunci timișorenii au venit în număr foarte mare, au fost 18.000 de participanți la concert, plină Piața Unirii și străzile laterale. Dacă am fi făcut concertul în Piața Victoriei, probabil că ar fi fost și mai multă lume”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu, în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.