Premieră: deţinuţii de la Penitenciarul Timişoara vor putea lucra ca operatori call-center...

Premieră: deţinuţii de la Penitenciarul Timişoara vor putea lucra ca operatori call-center în domeniul energiei verzi

0
DISTRIBUIȚI

Oportunităţi în premieră la Timişoara, pentru deţinuţii care vorbesc limba italiană. Cei aflaţi după gratii pot să activeze în domeniul marketing-ului telefonic, angajaţi la un call-center, timp în care îşi vor crea oportunităţi reale după eliberare, conform evz.ro.

În cazul în care vor da randament la locul de muncă, au şansa unui loc de muncă stabil şi bine plătit.


Proiectul poartă numele de „Astăzi pentru mâine” şi este derulat în parteneriat de Penitenciarul Timişoara şi Consulatul Onorific al Italiei din municipiu, cu scopul de a oferi competenţe profesionale deţinuţilor.

În interiorul Penitenciarului Timişoara a fost amenajat un spaţiu de call-center cu 10 posturi disponibile unde pot lucra vorbitorii de limba italiană, oferind consultanţă în domeniul energiei verzi. „Dincolo de aspectele sociale deja menționate privind o categorie la risc de marginalizare, deținutul reprezintă, de asemenea, un cost pentru stat. În cazul în care acesta ia un salariu în concordanță cu cerințele pieței și o parte din retribuție este reținută de către administrația penitenciarului, de fapt deținutul devine financiar auto-suficient”, a spus Alessandro Console, un tânăr antreprenor italian în România, conform sursei citate anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.