Surpriză în PNL Timiș: Alin Nica, numit de Robu președinte interimar la...

Surpriză în PNL Timiș: Alin Nica, numit de Robu președinte interimar la Dudeștii Noi

1
DISTRIBUIȚI

Deși nu s-a înscris în cursa pentru funcția de șef al PNL la Dudeștii Noi, Alin Nica îi va conduce totuși pe liberalii din comună, din postura de șef interimar. Anunțul a fost făcut astăzi, de șeful PNL Timiș, Nicolae Robu, care a explicat că Nica a refuzat inițial să candideze pentru șefia filialei din Dudeștii Noi, neavând nici măcar cotizația de membru plătită, însă că ulterior acesta a fost numit șef interimar chiar de liderul filialei județene, cu care s-a luptat pentru funcția de președinte al PNL Timiș, în primăvara acestui an.

„El la început nu a vrut să candideze.


Noi nu am luat măsuri, că am fi putut să folosim această prevedere din statut și să spunem: nu mai e membru, am constatat doar (n.r – Conform statutului PNL membrii care nu și-au plătit cotizațiile vreme de șase luni sunt excluși automat). În general, lumea și-a plătit cotizația, nu i-am urmărit personal. Nu vrem să sancționăm pe nimeni. Alin Nica nu a vrut să candideze duminică, eu am fost la alegeri duminică acolo. A fost foarte civilizată ședința de alegeri. S-au organizat alegerile. Sunt aleși toți cei din birou conform regulamentului de alegeri, dar la funcția de președinte nu am avut candidat pentru că Alin Nica nu a vrut să candideze și i-am cerut să se mai gândescă, pentru că organizația i-a cerut să se mai gândească. Și ieri l-am numit președinte interimar, până la organizarea de alegeri”, a declarat Robu.

Deși în presa locală au fost vehiculate informații conform cărora Alin Nica nu ar fi candidat din solidaritate cu fostul șef de la Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, mazilit de la conducerea PNL Sânnicolau Mare, Robu spune că primarul din Dudeștii Noi nu și-a motivat refuzul de a candida.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.