Sute de IT-iști timișoreni au încetat lucrul. Ce se întâmplă FOTO UPDATE...

Sute de IT-iști timișoreni au încetat lucrul. Ce se întâmplă FOTO UPDATE Motivul adunării

0
DISTRIBUIȚI

Sute de IT-iști de la marile companii de profil din Timișoara au încetat lucrul. Ei s-au adunat în zona adiacentă parcării Iulius Mall. Aceștia se pregătesc astfel de participarea la protestul anunțat pentru astăzi din fața Prefecturii Timiș, de la ora 14.00, față de modificările la Codul Fiscal.

Angajații din IT&C răspund chemării Sindicatului IT Timișoara (SITT), care și-a anunțat participarea la manifestare, alăturându-se celor din Blocul Național Sindical. Pe pagina de Facebook a SITT invitația de a lua parte la proteste este intitulată „Spunem NU scăderii salariilor din sectorul IT&C”. „Sectorul IT&C produce 6% din PIB, dar guvernul tocmai a tăiat cu 6% toate salariile programatorilor.


Noi spunem NU acestor modificări aduse Codului Fiscal și scăderii salariilor programatorilor!  Vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 14:00, vom fi cu toții în fața Prefecturii alături de colegii din BNS (Blocul National Sindical) pentru a cere abrogarea acestor măsuri sau implementarea unor soluții concrete pentru ca salariile din sectorul IT&C să nu scadă!  Împreună putem reuși!”, spun reprezentanții SITT, pe pagina de Facebook.

UPDATE Surse oficiale au confirmat că angajații firmelor de IT au participat la un exercițiu în caz de incendiu sau cutremur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.