Clubul Sportiv Școlar Lugoj a aniversat 60 de ani de existență și...

Clubul Sportiv Școlar Lugoj a aniversat 60 de ani de existență și performanțe la nivel înalt. Ce personalități s-au aflat printre invitați GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_299894" style="width: 1024px" class="wp-caption alignnone">
Foto: Gabriel Brezeanu

Moment de sărbătoare ieri seară la Sala Sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj. CSȘ-ul din localitate a împlinit 60 de ani, ocazie cu care au fost premiați foștii sportivi, actualii performeri, dar și antrenorii care au adus glorie clubului de pe Timiș. La festivitate a fost prezentă și Corina Căprioriu, judoka medaliată cu argint la Jocurile Olimpice din 2012.

CSȘ Lugoj are în prezent opt secții: atletism, fotbal, gimnastică, handbal masculin, judo, lupte greco-romane, lupte libere și volei feminin. Tinerii sportivi de astăzi ai municipiului au stat ieri față în față cu sportivii care au scris istorie începându-și cariera la clubul timișean.

De-a lungul timpului CSȘ Lugoj a avut opt sportivi participanți la Jocurile Olimpice, nu mai puțin de 671 de titluri naționale și 150 de sportivi selecționați la loturile naționale. Astăzi clubul ajunge la circa 600 de elevi-sportivi împărțiți în 43 de grupe de la diversele discipline.

La eveniment au fost premiați foști și actuali sportivi de marcă ai CSS-ului lugojean: Corina Căprioriu, Alexandra Mazilu (judo), Cristian Dancia (fotbal), Robert Pap, antrenorul emerit Avrămuț Teodorescu (lupte greco-romane), Valentin Cimponeriu (lupte) și Ionela Canea (volei) s-au numărat printre cei prezenți. Un premiu special a primit și Lavinia Miloșovici, dar acesta a fost ridicat de tatăl ei deoarece fosta campioană olimpică la gimnastică nu se afla în oraș.

”A fost un an aniversar, sunt 60 de ani de existență. Sunt foarte multe realizări în decursul deceniilor. Cu participări la Olimpiade, medalii la Campionatele Mondiale și Europene. E o muncă titanică în care fiecare generație a venit și și-a adus contribuția la gloria clubului sportiv școlar. Cea mai bună sportivă a anului 2017 a fost Țif Roxana. A obținut cele mai importante titluri. Szabo Rafael și Marco Norbert au obținut de asemenea performanțe notabile, sunt în lotul olimpic, Szabo are un bronz la seniori, mai sunt și fetele de la volei, care au participat la toate finalele”, ne-a spus Simion Moatăr, directorul CSȘ Lugoj.

La finalul festivității în care au fost prezentate secțiile actuale, tinerii sportivi au făcut o demonstrație celor câteva sute de lugojeni din tribună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.