Poliția Locală Timișoara supraveghează sediul PNL Timiș cu o cameră montată ilegal

Poliția Locală Timișoara supraveghează sediul PNL Timiș cu o cameră montată ilegal

0
DISTRIBUIȚI

Pe sediul PNL Timiș a ”înflorit” de curând o cameră de supraveghere care monitorizează intrarea în sediu, dar și strada Vasile Alecsandri. Clădirea este în zonă istorică protejată, în situl urban de grupă cartierul „Cetatea Timişoarei”. Conform legislației în vigoare nu se poate face niciun fel de intervenție asupra imobilului fără a exista în primul rând un aviz de la Direcția județeană pentru cultură Timiș și apoi, în baza acestui aviz, eliberarea unei autorizații de construire.


Din verificările efectuate, nu există nici măcar o cerere adresată Direcției de Cultură pentru acest ”apendice” apărut pe fațadă.

Contactat de PRESSALERT.ro, secretarul general al PNL Timiș, Alin Popoviciu, a declarat că ”nu știu dacă există aviz de la direcția de cultură sau autorizație. Nu este camera noastră. Cred că ar trebui să îi întrebați pe alții. Dacă sunt acolo, au toate actele în regulă”. Dispozitivul de supraveghere a fost instalat de Direcția Poliției Locale Timișoara, aflată în subordinea primarului Nicolae Robu, care este și președintele filialei Timiș a PNL. Printre atribuțiile Poliției Locale este și să verifice respectarea disciplinei în construcții. Când am întrebat la Poliția Locală Timișoara dacă există aprobările pentru instalarea camerei de supraveghere și care este motivul pentru care a fost instalată pe sediul PNL Timiș, ni s-a transmis să trimitem o solicitare scrisă și vom primi răspuns. Când vom primi poziția oficială a Poliției Locale o vom publica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.