Italienii de la Kill Your Boyfriend, în concert la Timişoara VIDEO

Italienii de la Kill Your Boyfriend, în concert la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia italiană Kill Your Boyfriend va susţine un concert la Timişoara, evenimentul fiind adresat melomanilor care gustă sonorităţile post – punk şi noise.

Kill Your Boyfriend este un duet din Treviso, Italia, care a devenit cunoscut pentru muzica influenţată de dark şi industrial.


Trupa formată în 2011 din Matteo Scarpa la chitară şi voce şi Antonio Angeli la tobe a susţinut, de-a lungul anilor, concerte alături de The KVB, Zù, Zola Jesus sau Civil Civic, atât în Italia, cât şi în alte ţări, şi a reuşit să fie în atenţia melomanilor cu piese ca Gosts sau The King is Dead.

Cel mai nou single al lor a apărut în prima zi a lunii decembrie la label-ul Other Voices sub numele de Ulrich şi a primit deja recenzii pozitive în diverse publicaţii de specialitate din întreaga lume.

Concertul italienilor va avea loc în clubul Daos miercuri, 6 decembrie, de la ora 22.00, şi va fi urmat de un after-party alături de Trick Electrick în care cei prezenţi vor avea parte de piese Synthwave/ Post-punk revival/ electronic. Biletele pentru acest concert costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.