Povestea unei plăci de surf ucigaşe de pe Bega: noul videoclip al...

Povestea unei plăci de surf ucigaşe de pe Bega: noul videoclip al timişorenilor de la Grave For Sale VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia timişoreană Grave For Sale a lansat cel de-al doilea videoclip din carieră la melodia „Killer Surfboard“. Trupa care citează influenţe psychedelic, horror, punk și desert surf a fost înfiinţată acum cinci ani la inițiativa lui Tibi Mijea (tobe) și Iancu Jianu (chitară 2012-2014). Ulterior s-a alăturat Marco Kurunczi la bass, iar Adi Ulmeanu a intrat la începutul lui 2013 în band, cu chitară şi sound effects.

În 2013 apare primul E.P. intitulat New Moon. Sedimentarea trupei s-a produs la începutul lui 2015, odată cu venirea unei figuri inedite, Robyn Grozoni. Ea este una dintre cele mai inedite prezenţe pe scena muzicală românească, fiind născută în Canada. Robyn provine dintr-o familie cu înclinaţii muzicale şi a copilărit în White Rock (lângă Vancouver), un loc unde s-au filmat printre altele şi câteva scene din serialul de mare succes Dosarele X şi trăieşte în Timişoara de aproximativ 13 ani.

În luna august a anului 2015 Grave for Sale a lansat primul videoclip realizat de Cristian Maghiar – Doifilm – pentru piesa Angry Surfer, moment care a fost marcat printr-un concert la D’arc pe Mal, cu suportul trupei Arc Gotic.


În 2015 trupa a participat la prima ediție a festivalului Revolution Festival Timișoara și tot în același an a câştigat semifinala Banat a concursului GBOB Romania, calificându-se și participând la finala națională GBOB România. În 2016 Grave For Sale a participat la primul Rockabilly Festival din România, „Manufest”. În același ani „Rasputin” (Bogdan Constantinescu) se alătură la bas, aducând cu el influențe dark și experimental în soundul trupei.

„Clipul e o continuare a poveştii începute de Angry Surfer, în care placa de surf devine ucigasă. Din punct de vedere stilistic melodia îmbină surf – rock- ul cu psychobilly, iar filmările au fost făcute într-o singură zi, pe malul Begăi. Regizorul clipului este prietenul nostru Cristi Maghiar, iar actor este Giles Lassale. Mulţumiri speciale merg către Lia Pfeiffer pentru designul plăcii de surf. În prezent lucrăm din greu la piese noi şi pregătim şi o schimbare de componenţă“, ne-au declarat membrii trupei.

Formaţia Grave for Sale este alcătuită din Chitară: Adi „Dr. Ribes” Ulmeanu, Bass: Bogdan „Rasputin” Constantinescu, Keyboards & Acordeon: Robyn „Shenanigans” Grozoni Tobe: Tibi „Le Rigid” Mijea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.