Reşiţa Rocks lansează un nou single, alături de Costin Adam de la...

Reşiţa Rocks lansează un nou single, alături de Costin Adam de la Phoenix VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

După primirea deosebit de călduroasă avută de “Humanity”, precedentul single, proiectul Reşiţa Rocks lansează după o pauză creativă de câteva luni un nou single intitulat “Singuri printre oameni”. Şi de data aceasta, la voce se află Costin Adam, solistul legendarei trupe Phoenix şi al grupului Nexus.

“Singuri printre oameni” aparţine în original formaţiei reşiţene Attis, care a abordat stilul Melodic Metal şi a activat între anii 1992-1997 şi 2011-2013. În anul 1996 a editat un album numit “Memento Mori” în formula Lucian Bogdan (voce şi clape), Dolores Matias (voce), Florin Mares (chitară), Flaviu Vermesan (chitară), Adrian Nţtulescu (bass) şi Dani Enoiu (tobe).

Noua versiune a piesei a fost interpretată de Toni Dijmărescu (chitară), Adrian Niţulescu (bass), Flavius Suciu (tobe) şi de noii lor colaboratori, Vlad Toma (clape, ex.


Deasant şi Syn Ze Sase Tri) şi Dan Albu (voci adiţionale, ex. Phoenix şi Nexus). Mixajul a fost efectuat de Flavius Suciu în propriul său studio, DadiuStudio, aflat în localitatea Alcossebre din Spania, iar proiectul grafic este realizat de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborările cu trupa Goodbye To Gravity pe albumul “Mantras Of War” sau Bucium pe albumul “Mioriţa”.

“Am fost fericit când colegii mei au propus ca următoarea piesă pe care o “atacăm” să fie cea a trupei Attis, trupa în care am cântat mulţi ani şi de care mă leagă amintiri frumoase. În timp ce-mi înregistram părţile, m-am simţit din nou ca la 20 de ani – a fost un sentiment absolut unic”, spune Adrian Niţulescu.

Proiectul Reşiţa Rocks a fost înfiinţat de muzicienii Toni Dijmărescu, Adrian Niţulescu şi Flavius Suciu, care şi-au propus să înregistreze piese din repertoriul trupelor de referinţă ale rockului reşitean din anii ’80-’90.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.