TVR a interzis colaborările externe pentru angajații săi

TVR a interzis colaborările externe pentru angajații săi

0
DISTRIBUIȚI

Comitetul Director al Televiziunii Române a respins aproape toate colaborările externe ale jurnaliștilor, fiind admise doar câteva colaborări ale angajaților cu postul public de radio, în anumite condiții, transmite paginademedia.ro.

Printre cei afectați se numără și mai mulți jurnaliști timișoreni.


Astfel, Alin Ilea, director imagine la TVR Timişoara, nu mai poate continua activitatea în cadrul Asociaţiei Wild Watch, în funcţia de preşedinte, iar jurnalistul Roxana Morun, va fi nevoită să întrerupă relația cu Teatrul pentru Copii şi Tineret „Merlin” din Timişoara, în calitate de consultant relaţii cu presa.

În același timp, Nelu Vlad poate continua colaborarea cu Radio Timișoara însă, conform deciziei Comitetului Director al TVR, trebuie să respecte condițiile impuse tuturor celor care li se permite continuarea relației cu postul public de radio: „colaborările se vor realiza în afara orelor de program, nu va afecta îndeplinirea obligaţiilor de serviciu, nu va prejudicia în niciun fel SRTV, nu va afecta imaginea instituţiei; Nu implică exprimarea de opinii politice, se va realiza în limitele decenţei, imparţialităţii şi obiectivităţii şi în conformitate cu Statutul Ziaristului din SRTv. Au obligația să menționeze în programe că sunt jurnaliști TVR”.

Foto: Gabriel Brezeanu (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.