Ultimele precizări de la Consiliul Județean Timiș despre momentul demolării stadionului „Dan...

Ultimele precizări de la Consiliul Județean Timiș despre momentul demolării stadionului „Dan Păltinișanu”

1
DISTRIBUIȚI
stadion dan paltinisan
Stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara

Vestea că Stadionul „Dan Păltinișanu” va fi demolat pentru construcția unei noi arene a stârnit nemulțumirea primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Acesta este de părere că arena sportivă nu este întreținută corespunzător de Consiliul Județean Timiș și că stadionul ar trebui să fie cedat echipei de rugby, dacă guvernul va finanța construcția unei noi arene.


Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a oferit lămuriri cu privire la demersurile pe care CJ Timiș le va face pentru demolarea stadionului și construcția unei noi arene.

„Problema stadionului este o problemă delicată, dar, din păcate, cred că majoritatea dintre dumneavoastră dacă ați avut curiozitatea să fiți prezenți pe stadion, ați văzut situația din punct de vedere al construcției în care ne aflăm cu stadionul. Mâine, în ședința de plen, vom demara un prim pas în ceea ce înseamnă construirea unui stadion nou. Nu discutăm deocamdată de demolarea stadionului, ci de elaborarea documentației tehnico-economice pentru a avea un complex sportiv nou. Fiți ferm convinși că nu o să demolăm cât timp nu avem sursă de finanțate și nu o să avem documentația pregătită, doar că ținând cont că, la nivelul CJT în momentul în care discutăm de proiecte de hotărâre care necesită două treimi, nu avem sprijinul consilierilor PNL, având o directivă clară din partea președintelui lor de partid (n.r. – Nicolae Robu)”, a declarat Dobra. Mâine, aleșii județeni vor vota primul proiect care prevede conturarea demersurilor necesare construcției unui complex sportiv în zona actualului stadion.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.