Accident la ieșirea din Timişoara: trei maşini au fost avariate FOTO UPDATE...

Accident la ieșirea din Timişoara: trei maşini au fost avariate FOTO UPDATE Cine e de vină

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp în zona magazinului Metro din Calea Şagului, la ieşirea din Timişoara.

Trei maşini au fost implicate şi au suferit pagube serioase, în urma tamponului care a avut loc pe sensul de ieşire din oraş. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje din partea SAJ, SMURD şi Poliţiei. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate în aceste momente.

UPDATE Polițiștii au indicat faptul că de vină pentru accidentul de mai sus este neacordarea priorității în trafic. „Un bărbat de 59 de ani a condus un autoturism Skoda pe strada Calea Şagului, din direcţia Şag, în direcţia Timişoara, iar în zona Metro a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate vehiculelor cu care s-a intersectat, intrând în coliziune cu un BMW condus de un bărbat de 43 de ani care circula regulamentar din sens opus, acesta fiind accidentat de un alt autoturism din spate, în momentul impactului.


În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din BMW şi a trei pasageri din autoturismul Skoda. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

 

Sursă foto: Info Trafic jud. Timiş

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.