“Ușide becul”, campanie de reducere a consumului de curent în căminele unei...

“Ușide becul”, campanie de reducere a consumului de curent în căminele unei universități din Timișoara. Ce premii pot câștiga cei mai economi studenți

1
DISTRIBUIȚI

camin timisoara

Campanie inedită derulată în căminele unei instituții de învățământ superior de stat din capitala Banatului. Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara, împreună cu UVT, au lansat o inițiativă de reducere a consumului de energie electrică în căminele instituției.

“Astfel, se va afișa consumul la intrarea în fiecare cămin pe lunile octombrie și noiembrie, urmând ca la începutul lunii februarie să se afișeze consumul pe lunile decembrie și ianuarie.


Cu alte cuvinte, inițiativa „Uşide becul” încurajează studenții fiecărui cămin să facă economie la energia electrică, câștigătoare fiind comunitatea căminului care are cea mai mare pondere a reducerii de energie”, transmit reprezentanții OSUT.

Cei mai economi studenți vor fi și premiați. Astfel, premiile constau în îmbunătățiri la nivelul căminului, cum ar fi dotarea bucătăriilor/dotarea camerelor cu frigidere/achiziționarea de canapele, fotolii de pus la intrarea în cămin/ achiziționatrea unor plite noi/ dotarea căminelor cu mașini de spălat noi sau uscătoare/schimbarea jaluzelelor.

Mai multe informații despre campania “Ușide becul” sunt disponibile AICI!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.