Accident lângă Timișoara: șapte răniți, dintre care patru copii, după ce două...

Accident lângă Timișoara: șapte răniți, dintre care patru copii, după ce două mașini s-au izbit una de cealaltă FOTO UPDATE Cum s-a întâmplat totul

0
DISTRIBUIȚI

Un accident grav a avut loc în această dimineață lângă Timșoara. Două persoane au fost rănite după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală.

Acidentul a avut loc pe drumul dintre Timișoara și Utvin. Cel mai probabil, cele două mașini s-au izbit una de cealaltă după ce unul dintre șoferi a efectuat o depășire neregulamentară.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale. Traficul în zonă a fost perturbat. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul. Victimele au ajuns la spital.

VOM REVENI CU DETALII

 

sursa foto: Info Trafic jud. Timis

UPDATE: O femeie de 36 de ani conducea o mașină pe strada Polonă, dintre Utvin înspre Timișoara. Împreună cu ea în autoturism se aflau doi copii.

La un moment dat, șoferița a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde s-a izbit puternic de un alt autotursim care circula regulamentar și în care se afla o întreagă familie – mamă, tată, doi copii.

În urma impactului, toate persoanele, trei adulți și patru copii, au fost rănite.


Cu toții au fost preluați de ambulanțe SMURD și SAJ și transportați la spital.

Șoferița vinovată s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.