Toată lumea cântă la primul concert al anului 2018 alături de The...

Toată lumea cântă la primul concert al anului 2018 alături de The Timişoara Gospel Project VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timişorenii sunt aşteptaţi cu mic cu mare la primul concert al anului 2018, pus la cale de cei de la The Timişoara Gospel Project.

„Haideţi să începem anul nou cântând! Un concert fără public? Da, pentru că va cânta toată lumea! Voce: TU. Pian: Dominic Samuel Fritz, Trompetă: Petre Ionuţescu“, spun organizatorii concertului care va avea loc miercuri, 3 ianuarie, de la ora 19.00, la Biserica Reformată din Piaţa Maria.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, The Timișoara Gospel Project a lansat albumul de debut la Fillarmonica Banatul, care poate fi ascultat aici. După 12 ediții de The Timișoara Gospel Project, fenomenul artistic născut din aventura muzicală a unor coriști amatori de un entuziasm până la cer s-a cristalizat într-un album original: 12 piese compuse de fondatorul și dirijorul Dominic Samuel Fritz și realizat de producătorul Cornel Olar.

„Timişoara Gospel Project nu este un cor obişnuit.


Ceea ce a început în 2005 cu un week-end între prieteni cântând muzică gospel a adus împreună până acum sute de amatori împărtăşind o pasiune mereu crescândă: muzica pe post de catalizator pentru schimbare şi includere socială. Coriştii noştri sunt elevi, studenţi şi pensionari, medici şi profesori, muncitori şi mame casnice. Unii au crescut în instituţii, alţii au trecut prin experienţa de a fi fără adăpost sau prin depresie. Limbile noastre materne includ româna, maghiara, bulgara, germana, sârba, italiana sau slovaca. Suntem mândri de diversitatea provenienţei noastre religioase. Nu există nici audiţii, nici preselecţii, nici taxe. Toată lumea este binevenită. Mulţi n-au mai cântat niciodată înainte. Şi cum nu suntem un cor permanent, ci lansăm un apel de înscriere pentru fiecare proiect, reuşim mereu să transformăm un grup divers de 80-120 de persoane într-o comunitate“, spun cei de la The Timişoara Gospel Project.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.