Ionuț Popa are un nou jucător sub comandă. A sosit în sfârșit...

Ionuț Popa are un nou jucător sub comandă. A sosit în sfârșit fundașul tunisian îndelung așteptat

2
DISTRIBUIȚI
Foto: www.imgrum.org / @totalfoot.tn

ACS Poli Timișoara are un nou jucător în cantonamentul din Poiana Brașov. Sub comanda lui Ionuț Popa se pregătește mult așteptatul fundaș tunisian. Numele său e Alaeddine Bouslimi, are 27 de ani, și până acum a jucat doar în campionatul intern din țara sa. De asemenea, de ieri, grupării bănățene i s-a ”realăturat” portarul Cătălin Straton.

Bouslimi a evoluat ultima dată la Hammam-Lif, formație cu care a retrogradat în eșalonul secund tunisian.


În sezonul trecut petrecut la aceeași formație, în elită – Ligue 1 Pro, fundașul central a fost foarte prolific. A marcat șapte goluri în 24 de apariții. Totuși, nu sunt disponibile date din actualul sezon petrecut în liga secundă. De-a lungul carierei el a mai evoluat la Stade Tunisien, EGS Gafsa, Club Africain și Zarzis, tot în primul eșalon. Deocamdată jucătorul african e în pregătiri cu formația de pe Bega.

Ionuț Popa îl are de asemenea, de ieri, la antrenamentele de la Poiana Brașov pe portarul Cătălin Straton, acesta ar fi fost învoit în primele zile, deși s-a vorbit și despre posibilitatea ca el să plece în pauza de iarnă. Bănățenii vor disputa primul joc din cadrul cantonamentului, joi, 18 februarie, de la ora 11, cu SR Brașov (L4 Brașov).

Altfel, ACS Poli și-a aflat azi data exactă a primului jocului oficial din 2018. în etapa 23, bănățenii vor juca în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe vineri, 2 februarie, de la ora 18.00. Primul joc acasă e programat pentru data de 8 februarie, de la aceeași oră, cu FC Voluntari.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.