Directorul Teatrului Național din Timișoara, despre România divizată: „Cred că oamenii sunt...

Directorul Teatrului Național din Timișoara, despre România divizată: „Cred că oamenii sunt obosiți, își doresc legi clare” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Inivitată la PRESSALERT LIVE, Ada Hausvater, directorul Teatrului Național „Mihai Eminescu” Timișoara, a explicat că oamenii au obosit de la atâta instabilitate, în contextul situației politice din țara noastră.

„Eu nu cred că o societate se unește în afara idealurilor. Cred că un grup de oameni, o unitate se creează în speranța de a ajunge undeva, de a atinge un punct. Nu se poate trăi în afara principiilor, a idealurilor. Cred că oamenii sunt obosiți, își doresc legi clare, stabilite, nu să apară schimbări legislative peste noapte.


Cred că politicul nu ar trebui să afecteze atât de mult, la atâta timp de la revoluție”, a spus Ada Hausvater.

Directorul teatrului timișorean spune că haosul creat de modificările la legile Justiției îi afectează în mod direct pe români. „E categoria oamenilor care mâine își duc copiii la școală, care au nevoie de spital, de o viață normală, au milioane de hopuri pe care trebuie să le treacă. Toți avem nevoie de stabilitate, siguranța lucrurilor normale, naturale, sigure, care asigură un stat adevărat. Celebra imagine a Justiției legată la ochi se referă la faptul că ea va găsi echilibrul chiar oarbă fiind, e o nuanță importantă”, a spus Ada Hausvater, invitată la PRESSALERT LIVE.

În ceea ce privește viitorul, fie mai apropiat sau mai îndepărtat, directorul Teatrului Național Timișoara nu-l vede prea plin de speranță. „Nu vezi dezvoltare de universități, revoluție tehnologică. Aștepți un pas mai departe, să previzionezi dezvoltarea societății. Mă întreb dacă, orice guvern ar fi fost, și-a propus ceva pentru România peste doi ani?! Nu ai previzionat către ce merge țara aceasta. Dacă tot îi schimbi direcția, îl vei șubrezi”, a opinat Ada Hausvater.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.