Alertă în centrul Timișoarei. Echipajele de urgență, puse în dificultate UPDATE Despre...

Alertă în centrul Timișoarei. Echipajele de urgență, puse în dificultate UPDATE Despre ce a fost vorba FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-929733702">

Un apel la 112 a pus pe jar echipajele de urgență din Timișoara, care s-au mobilizat în plin centrul orașului, în Piața Operei. Apelul inițial specifica „miros de gaz”, însă se pare că este vorba de altceva. Apa rămasă după topirea zăpezii și în urma ploii de azi bolborosește între două dale, iar temperatura măsurată în acel loc este de 48-50 de grade Celsius, față de cele 0 grade din aer.

Poliția locală a delimitat zona, iar la fața locului a sosit și echipajul CBRN (Chimic; Biologic; Radiologic; Nuclear) al pompierilor timișoreni. Echipajele de urgență investighează situația, „suspectul principal” fiind, până acum, un cablu electric care ar fi luat foc sub pământ.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE ISU Timiș a confirmat că este vorba despre un incendiu la un cablu electric aflat sub dale, fiind așteptată acum o echipă de la E-Distribuție, care va remedia situația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.